‘Düş Albay’ Kapaklı’da seyirciyle buluştu

Kapaklı Belediye Tiyatrosu Rapiska Sahne ekibinin yeni oyunu “Düş Albay” tiyatro severlerle buluştu.

Kapaklı 2.05.2024 11:23:00 0
‘Düş Albay’ Kapaklı’da seyirciyle buluştu

 

Oyunu seyreden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Güzel bir ekipten muhteşem bir tiyatro gösterisi izledik. Performanslarından dolayı ekibimize ve bizleri yalnız bırakmayan seyircilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

 


YENİ OYUNU SAHNELENDİ 


Kapaklı Belediye Tiyatrosu Rapiska Sahne ekibinin Oyun Yazarı Hristo Boyçev’in oyunlarından uyarladığı yeni oyunu “Düş Albay” Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda seyirciyle buluştu. Mustafa Göksu’nun yönetmenliğini üstlendiği oyunda Ali Sönmez, Deniz Çağla, Coşkun Yavuz, Mustafa Göksu, Melda Çiftci, Metin Eren, Olcay Burak Gökçe, Sakinaz Yaşar, Sedat Özbey, Şerife Çiftci ve Yağmur Gönen rol aldı. 

 


TEŞEKKÜR ETTİ


Oyuncuların sahnedeki performansı büyük beğeni ile izlenirken, oyun sonunda ise ayakta alkışlandılar. Oyunun ardından sanatçılara çiçek takdim eden Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “ İlçemizde Kültür İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kültür ve sanat faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Birçok ünlü oyunu ve oyuncuyu halkımız ile buluşturduğumuz gibi kendi içimizde kurduğumuz tiyatro ekiplerinin de yeni oyunlarını seyrediyoruz. Bu akşam da güzel bir ekipten muhteşem bir tiyatro gösterisi izledik. Performanslarından dolayı ekibimize ve bizleri yalnız bırakmayan seyircilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10