Edirnespor Ayvalıkgücü Belediyespor’a mağlup oldu

TFF 3.Ligde play-offları garantileyen Edirnespor ligin son maçında Ayvalıkgücü Belediyespor’a konuk oldu.

27.04.2024 17:09:00 0
Edirnespor Ayvalıkgücü Belediyespor’a mağlup oldu

Karşılaşmanın ilk dakikalarında kalesinde gol gören Edirnespor kalan dakikalarda rakibi karşısında istediği gol ve golleri bulamayarak karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldı. 

 

Hüsnü Uğural Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kaan Ün, Samet Önger, Recep Pekgöz, Serhat Hürriyet, Davut Babur, Oğuz Aksoy, Yunus Emre Aydemir, Tugay Yıldırım, Fatih Çırtlık, Hamit Kurt, Ali Habeşoğlu kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Edirnespor ise karşılaşmaya Bavur Kuçkar, Selim Şahin, Serhat Emirler, Mustafa Acun, Emre Gürsel Hürcan, Yunus Özdemir, Ümtcan Ekşi, Yağız Berkay Hazar, Volkay Ünlü, İlkay İşler, Atakan Serin ilk onbiri ile çıktı. 

 

 

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR ÖNE GEÇTİ 

 

Ligde playofflarda iyi bir yerde olmak isteyen iki ekibin mücadelesine ev sahibi ekip etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren ev sahibi ekip Ayvalıkgücü Belediyespor geliştirdiği ataklarda Edirnespor savunmasını geçemedi. Rakip kaleyi abluka altına alan Ayvalıkgücü Belediyespor 16’ıncı dakikada Davut Babur’un golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Ayvalıkgücü Belediyespor ikinci gol için yüklenirken, Edirnespor ise beraberlik sayısını aradı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca ilk devre Ayvalıkgücü Belediyespor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. 

 

 

MAĞLUBİYET İLE TAMAMLADI 

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde yaptığı oyuncu değişiklikleri ile rakibi karşısında beraberlik golünü arayan Edirnespor bir türlü beraberlik golünü bulamadı. Rakibinin yüklendiği dakikalarda ikinci golü arayan ev sahibi ekip Ayvalıkgücü Belediyespor ise kaleci Bavur’a takıldı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Ayvalıkgücü Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyetle birlikte Ayvalıkgücü Belediyespor sezonu 52 puanla üçüncü sırada tamamlarken, Edirnespor ise 44 puanla altıncı sırada yer aldı. 

 

Haber/Yusuf DURMUŞ 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10