Erkan Zümbül mazbatasını aldı

Hafta sonunda gerçekleştirilen Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde yedi dönemdir başkanlık görevini yürüten Ali Bozdağ karşısında seçimi kazanan Erkan Zümbülmazbatasını aldı.

Çerkezköy 20.01.2022 16:52:00 0
Erkan Zümbül mazbatasını aldı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın hafta sonunda gerçekleştirilen 24.Olağan Genel Kurulu’nda

mevcut başkan Ali Bozdağ ve Erkan Zümbül yarışmış, Erkan Zümbül geçerli 1423 oyun 880’ini alarak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilmişti. Yedi dönemdir başkanlık görevini yürüten Ali Bozdağ ise 543 oyda kalmıştı.

“ALLAH UTANDIRMAZ İNŞALLAH”

 

Dün saat 14.00’de Çerkezköy İlçe Seçim Kuruluna gelen Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, mazbatasını ise Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Nigar Hilal Bayram Polat’ın elinden aldı. Çerkezköy Adliye Sarayı önünde basın açıklaması gerçekleştiren Zümbül, “Bizi bu göreve layık gördükleri için Kapaklı ve Çerkezköy esnafımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Buradan Çerkezköy Esnafa ve Sanatkarlar Odasına geçip devir teslim işlemlerini başlatacağız. Bundan sonra tüm esnafımızın hizmetkarı olacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum, Allah utandırmaz İnşallah” dedi.

 

“DEVİR TESLİM YAPACAĞIZ”

 

Zümbül, “Evraklar hazırlandıktan sonra oda içinde devir teslimi yapacağız. Önceki dönemlerde bu görevi yerine getiren Ali Bozdağ’da bizim aramızda olacak. Genel sekreterimiz bütün evrak işlerini hallettikten sonra görevimizi devralacağız” diye konuştu. AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis üyeliği devam eden Zümbül, ilerleyen günlerde meclis üyeliğinin durumu ile alakalı da açıklama yapacağını kaydetti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10