Esnaf Odası'nda devir teslim yapıldı

Geçtiğimiz hafta yapılan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri sonrası 28 yıllık oda başkanlığını 8.seçimde 237 oyla rakibi Erkan Zümbül'e kaptıran Ali Bozdağ, Zümbülâ€?

Çerkezköy 20.01.2022 16:53:00 0
Esnaf Odası

Hafta sonunda gerçekleştirilen seçimlerin ardından mazbatasını alan yeni yönetim için Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

 

 

KİMSEYE KIRGINLIĞIM YOK

 

Bölgenin ekonomik ve sosyal yönden en güçlü odasını 28 yıllık başkanlığının ardından Zümbül’e devreden Ali Bozdağ Zümbül’e ve yönetimine bir kez daha başarılar dilerken “28 yıl önce odayı bir sandalye ile devraldım. İlk toplantımızı Şoförler ve Otomobilciler Odasının sandalyesi ile yaptığımız odamızı Tekirdağ’da 34 odanın içinden maddi ve manevi olarak bir numaralı yaptık. Üç mülkiyeti ait tapu, 618 bin 365 lira 88 kuruş nakdi para ile odayı Çerkezköy esnafının kazanımını tutanakla yeni göreve gelen arkadaşlara devretmenin rahatlığını yaşıyorum. Şahsım Çerkezköy esnafının her platformda daha iyi temsil edilebilmesi adına haklarının korunup kollanması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bana seçimlerde oy veren vermeyen tüm esnafımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Odamıza bugüne kadar makam, itibar, kariyer kazandıran Çerkezköy ve Kapaklı esnafı başta olmak üzere tüm halkımıza da teşekkür ediyorum. Kimseye kırgınlığım da yok. Dün de kırgınlığım olmadı, bugün de yok, yarın da olmayacak” dedi. Bozdağ, yönetimi devralan Zümbül ve ekibine başarılar diledi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül’de kazananın Çerkezköy esnafı olduğunu ifade ederek, bugüne kadar Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na hizmet eden eski başkan Ali Bozdağ’a ve yönetimine teşekkür etti.

Haber/ Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10