Fevzipaşaspor’un gençleri Türkiye şampiyonası için yola çıktı

Tekirdağ U-16 Liginde play-offları şampiyon olarak tamamlayarak Tekirdağ’ı Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan Fevzipaşaspor U-16 Futbol Takımı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti..

17.04.2024 15:46:00 0
Fevzipaşaspor’un gençleri Türkiye şampiyonası için yola çıktı

Gerçekleşen ziyarette Akay, genç sporcuları ve antrenörleri kutlayarak, başarılarının devamını dilerken, sporcular ve teknik heyet belediye ziyaretinin ardından Türkiye şampiyonasına katılmak üzere Yalova’ya hareket etti. 

 

Sezona Kapaklı Sitespor, Kapaklıspor, Çerkezköy 1923 Gençlikspor, Büyük Yoncalıspor, Tekirdağ Marmaraspor ve Çerkezgücüspor’un yer aldığı C Grubu’nda başlayan Fevzipaşaspor oynadığı 6 karşılaşmada 15 puan toplayarak grubu ikinci tamamladı ve playofflara yükseldi. Altı maçta rakip filelere 39 gol bırakan Fevzipaşaspor kalesinde ise üç gol gördü.

  

ŞAMPİYON OLARAK TAMAMLADI 

 

Playofllarda ise Fevzipaşaspor Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü, Kapaklı Sitespor, Tekirdağspor, Ergene Velimeşespor ve Süleymanpaşa Namık Kemal Spor Kulübü ile eşleşti. İlk hafta maçında Süleymanpaşa Namık Kemal ile oynayan Fevzipaşaspor karşılaşmadan 8-1 galip ayrılarak sezona galibiyet ile başladı. İkinci hafta karşılaşmasında Tekirdağspor’u zorlu karşılaşmanın ardından 5-3 mağlup eden Fevzipaşaspor’un gençleri bir sonraki hafta da Çorlu Belediyesi Futbol Kulübünü 3-1 mağlup etti. Kapaklı Sitespor’a deplasmanda 6-0 mağlup olan Fevzipaşaspor ilk devrenin son karşılaşmasında ise evinde Ergene Velimeşespor’u 5-0 ile geçti. Sezonun ikinci devresine evinde Süleymanpaşa Namık Kemalspor galibiyeti ile başlayan Fevzipaşaspor yedinci hafta karşılaşmasında Tekirdağspor’u deplasmanda 3-1 ile geçti. Sekizinci hafta ise deplasmanda Çorlu Belediyesi Futbol Kulübüne 7-1 kaybeden Fevzipaşaspor dokuzuncu hafta karşılaşmasında ise evinde Kapaklı Sitespor’u dört golle geçerek son haftaya avantajlı girdi. Müthiş mücadelenin yaşandığı sezonda son hafta maçında Fevzipaşaspor deplasmanda Ergene Velimeşespor’u 5-2 mağlup ederek sezonu 24 puanla şampiyon olarak tamamladı.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ 

 

Yalova’da 18-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Türkiye şampiyonası öncesi Fevzipaşaspor teknik heyet ve futbolcular Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Sporcuları ve teknik heyeti başarılardan dolayı kutlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Yolunuz açık olsun, Çerkezköy’de sporun ve sporcunun her zaman yanında bir belediye olduk. Sizlerin de yanındayız. Gideceğiniz şampiyonadan başarılarla döneceğinize eminim. Biz her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ 

 

Antrenörler Sefer Ekizoğlu ve Serdar Çelik, “ Bu sezon ligde iyi bir mücadele ortaya koyarak play-offlarda şampiyon olduk. Tekirdağ’ı Türkiye şampiyonasında temsil edeceğiz. Hedefimiz ilçemizi ve Tekirdağ’ı şampiyonada en iyi şekilde temsil etmektir. Türkiye şampiyonasında kardeşlerimizi vitrine çıkartıp iyi bir yerlere gitmesine vesile olmak istiyoruz. Türkiye şampiyonasında başarı ile döneceğimizden eminiz. Bizlere her zaman destekte bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a çok teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyaretin ardından futbolcu ve teknik heyet şampiyonaya katılmak üzere yola çıktı. 

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10