Tarih: 02.04.2013 19:46

Fırın çalışanlarına eğitim verildi

Facebook Twitter Linked-in

 ÖNCE EĞİTİM, SONRA SINAV

Önceki gün gerçekleştirilen eğitime 32 personel katıldı. Hijyen ve sanitasyonla ilgili genel tanımlar, gıdalardaki zararlı maddeler-bulaşma ve bozulmalar, personel-iş yeri, ekipman ve hijyeni, temizlik ve dezenfeksiyon, fırınlarda hijyen ve sanitasyon, fırınlarda HACCP ve iyi hijyen uygulamaları, gıda enfeksiyonu ve zehirlenmeler, ekmek ve ekmek çeşitleri mevzuatı, el yıkama, maske ve bone kullanımı” konularında bilgilerin verildiği eğitimin ardından yapılan sınavda başarılı olanlara 5 yıl süre ile geçerli olacak Hijyen Eğitim Belgesi verildi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —