Fırın çalışanlarına eğitim verildi

Tekirdağ’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu arasında imzalanan protokol kapsamında Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplan

Fırın çalışanlarına eğitim verildi

 ÖNCE EĞİTİM, SONRA SINAV

Önceki gün gerçekleştirilen eğitime 32 personel katıldı. Hijyen ve sanitasyonla ilgili genel tanımlar, gıdalardaki zararlı maddeler-bulaşma ve bozulmalar, personel-iş yeri, ekipman ve hijyeni, temizlik ve dezenfeksiyon, fırınlarda hijyen ve sanitasyon, fırınlarda HACCP ve iyi hijyen uygulamaları, gıda enfeksiyonu ve zehirlenmeler, ekmek ve ekmek çeşitleri mevzuatı, el yıkama, maske ve bone kullanımı” konularında bilgilerin verildiği eğitimin ardından yapılan sınavda başarılı olanlara 5 yıl süre ile geçerli olacak Hijyen Eğitim Belgesi verildi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ