Gaziler, lise öğrencileri ile bir araya geldi

Cumhuriyetin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı vesilesiyle uygulanan “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” Projesi ile gaziler ile çocuklar bir araya geliyor.

20.04.2024 13:45:00 0
Gaziler, lise öğrencileri ile bir araya geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Cumhuriyetin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı vesilesiyle uygulanan “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” Projesi ile gaziler ile çocuklar bir araya geliyor.

 

Eğitim çağındaki çocuklara milli ve manevi değerlerimizi aşılamak amacıyla, vatan müdafaası için yapılan fedakârlıkları bilmeleri ve geleceğe bu bilinçle yön vermeleri amacıyla başlatılan “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” kapsamında Tekirdağ Sosyal Hizmetler Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen program düzenlendi.

 

 

KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ SÖYLENDİ

 

Süleymanpaşa’da ikincisi yapılan ve Tekirdağ Belediyesi Sosyal Bilimler Lisesinde düzenlenen programda sinevizyon gösterisi, gazilerin anılarının dinlenmesi ve okul korosunun kahramanlık türküleri söylemesi ile son buldu. Programa; Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Deniz Uygun ve Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri katıldı.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10