Geçmiş dönem belediye başkanlarıyla iftarda bir araya geldiler

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara'ya hizmette bulunmuş geçmiş dönem Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleriyle iftar programında bir araya gelirken, Bahar Tesisleri Ala Restaurant'ta dÃ?

Malkara 13.04.2022 15:19:00 0
Geçmiş dönem belediye başkanlarıyla iftarda bir araya geldiler

Okunan ezan ve edilen dualarla açılan iftarın ardından konuşan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Yaklaşık 2 yıldır koronavirüs pandemisi sebebiyle sizlerle bir araya gelemedik. Gerek aşıların, gerekte pandeminin seyrini yavaşlatmasıyla birlikte 2 yılın ardından tekrar sizlerle birlikte iftar programında bir araya geldik. Ramazan ayının maneviyatıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik duygularını tekrardan en üst seviyede yaşıyoruz. Bizler siyasi partileri araç olarak kullanıp, Malkara’ya hizmet etme yolunda ailemizden vakit alarak hemşehrilerimize hizmet etme sevdasıyla yola çıktık. O yüzden sizler bizim için çok değerlisiniz. Bizler bugün sizlerden aldığımız kutsal emaneti bizden sonraki nesillere başarıyla taşıma gayretindeyiz. Umuyorum sizlerin bizlere bırakmış olduğu bayrağı başarıyla taşıyıp, bizden sonra ki nesillere başarıyla aktaracağız. Davetimize teşrif ederek iftar programında bizlerle bir araya gelen siz değerli Belediye Başkanlarıma ve Meclis Üyelerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Bugün burada sizlerle olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. İftar programı sebebiyle eski dostlarımızla bir araya gelerek sohbet etme imkânı bulduk. Kendilerine hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi. Malkara’nın kendileri için çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Albayrak, “Görev süremizin bitimine 2 yıl kalmasına rağmen vaat ettiğimiz tüm yatırımları Malkara ilçemizde gerçekleştirebilmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10