Tarih: 13.04.2014 04:15

Gıda Analizleri ve Gıda Teknikleri anlatıldı

Facebook Twitter Linked-in

KATILIM YOĞUN OLDU

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuar Müdürü İbrahim Halil Bakır, Gıda Yüksek Mühendisi Mithat Dinç ve Kimyager Serap Yalın Özsezer'in konuşmacı olarak katıldığı seminere Malkara Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç. Dr. Kadir Ertürk, öğretim görevlileri ile öğrenciler katıldı.  Malkara Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminer Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kadir Ertürk’ün konuşmacılara günün anısına plaket takdim etmesinin ardından sona erdi.

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —