İçişleri Bakan Müşaviri Atan'dan Çerkezköy ziyareti

İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan ziyaretleri kapsamında Çerkezköy’e geldi.

Çerkezköy 26.03.2024 13:31:00 0
İçişleri Bakan Müşaviri Atan

 

Atan Çerkezköy’de Kaymakam Nazmi Günlü, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Vatanel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay’ı ziyaret ettikten sonra ev ve dernek ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

 



Önceki gün Çerkezköy’e gelen İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan’ı parti önünde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezihe Çolak, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi adayları Nuran Yeşil ve Halil Durmuş karşıladı. 

 


İLK ZİYARET İLÇE TEŞKİLATINA 


İlk olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret eden İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan burada İlçe Başkanı Salih Azbay ve partililer ile birlikte istişarelerde bulundu. Atan daha sonra ise İlçe Başkanı Salih Azbay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezihe Çolak, meclis üyesi adayları Nuran Yeşil ve Halil Durmuş Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Vatanel’i ziyaret etti. Ziyarette emniyet personelinin çalışmaları hakkında bilgi alan Atan, Vatanel ve emniyet personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

 


ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ 


Kızılpınar’da Vanlılar ile ev buluşmasında bir araya gelen İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan ardından ise Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarette Atan ve Günlü ilçenin sorunlarının çözümlerine yönelik karşılıklı istişareler gerçekleştirdi. Atan, 10 Kasım 2012 tarihinde  Siirt’in Pervari İlçesinde düşen helikopterde 17 arkadaşıyla birlikte şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy’un ailesini ziyaret ederek annesi Nilüfer Hatun Ersoy  ve babası Mustafa Ersoy’a başsağlığı ve sabır diledi. Anne Nilüfer Hatun Ersoy ziyarette müzeye çevirdiği şehit oğlunun odasını İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan’a gezdirdi. 

 

 

Atan, “ Aziz milletimiz ve devletimizin, ülkemizin bütünlüğünü korumak adına kutsal bir vazifeyi yerine getirirken, şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, siz acılı ailelerine de sabır diliyorum. Rabbim şehitlerimizin şefaatine bizleri nail eylesin. “dedi. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Siirtliler ile buluşan İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan ardından ise Trakya Hakkarililer Derneği’nde iftar programda vatandaşlarla bir araya geldi. 


Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10