İlçe Millî Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı yapıldı

Tekirdağ İl Millî Eğitim Müdürü Ersan Ulusan başkanlığında İlçe Millî Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı yapıldı.

18.04.2024 15:43:00 0
İlçe Millî Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı yapıldı

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda; personel iş ve işlemleri, onarım çalışmaları, il genelinde bulunan okullarda deprem güçlendirme çalışmaları masaya yatırıldı. 

 

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ 

 

Daha sonra yeni yatırımlar ve yık-yap kapsamındaki çalışmalar değerlendirildi. Ardından Hareketli Yaşam ve Sağlıklı Beslenme Projesi, yerel proje çalışmalarının değerlendirilmesi, TÜBİTAK Başvuru Süreçleri değerlendirildi. Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar Projesi, Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Liselerde Bilim Uygulamaları Projesi, Okuyorum Yazıyorum Projesi Çalışmaları masaya yatırıldı. 

 

PERİYODİK KONTROLLER YAPILDI 

 

Tekirdağ’da bulunan okul ve kurumlarda iş güvenliği kapsamında yapılan periyodik kontrollerin değerlendirilmesinin ardından okul internet sitelerine eklenen Okul-Veli Randevu Sistemi, Yeni K12 Mail Sistemi ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi(EBYS) ile ilgili yapılan planlama ve geçiş işlemleri görüşüldü. 2024-2028 Stratejik Planlama Çalışmalarının değerlendirilmesinin ardından belirli gün ve haftalar çerçevesindeki kutlama ve etkinlikler ile ilgili hususlar masaya yatırıldı.

 

HAZIRLIK ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI 

 

Okul ve kurumların enerji tüketim verimliliği çalışmalarının değerlendirilmesinin ardından Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri görüşüldü. Son olarak LGS ve YKS ile ilgili yürütülen hazırlık çalışmaları masaya yatırıldı. 

 

 

Haber / Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10