Kapaklıspor Kullar 1975’e kaybetti

Bölgesel Amatör Lig 2.grupta Kapaklıspor hafta sonunda deplasmanda Kullar 1975’e konuk oldu.

6.05.2024 11:19:00 0
Kapaklıspor Kullar 1975’e kaybetti

Rakibi karşısında öne geçen Kapaklıspor, 70 dakika on kişi oynayan Kullar 1975’e 3-1 mağlup oldu. Kullar 1975 puanını 47 yaparken, Kapaklıspor ise 33 puanda kaldı 

 

Pazar günü Şehit Binbaşı Arslan Kulaksiz Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Kullar 1975 Metin Erol, Fatih Oruç, Aykut Aslan, Erdem Korkmaz Güner, Serhat Gezginci, Emrullah Yıldırım, Kubat Ceyhun Sarı, Ali Avcı, Eren Kara, Bünyamin Küçükosman, Yiğit Kerem Armutlu kadrosu ile çıkarken, Kapaklıspor ise karşılaşmaya Sezai Yüksel, Fatih Adıgüzel, Uğur Hasko, Serkan Ersöyleyen, Mikail Serhat Esenlik, Emre Kaymaz, Enes Dada, Yusuf Özkan, Tansu Yazıcı, Tuna Akgüneş, Yağız Batur ilk onbiri ile çıktı. 

 

 

KAPAKLISPOR ÖNE GEÇTİ 

 

İki takım içinde önemli olan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Kapaklıspor oldu. Rakip kalede kontra ataklar geliştiren Kapaklıspor arzuladığı gole ise 23’üncü dakikada ulaştı. Sağ kanattan gelişen hızlı atakta ceza sahası içinde topla buluşan Tansu Yazıcı düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Golden üç dakika sonra ise ev sahibi ekipte Emrullah Yıldırım kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. 

 

İLK DEVREYİ EV SAHİBİ EKİP ÖNDE TAMAMLADI 

 

Rakibi karşısında on kişi kalmasına rağmen oyundan kopmayan ev sahibi ekip taraftarının desteği ile beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın 37’inci dakikasında ev sahibi ekip penaltı kazanırken, topun başına geçen Yiğit Kerem Armutlu düzgün vuruş ile skoru eşitledi. Skorun eşitlenmesinin ardından heyecan giderek artarken ev sahibi ekip ilk devrenin sonlarına doğru Aykut Aslan ile topu ağlara göndererek 2-1 öne geçti. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kullar 1975’in 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. 

 

 

PUANINI 47 YAPTI 

 

Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen, üstünlüğünü koruyamayan Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik golünü aradı. Rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda ev sahibi ekip Kullar 1975 68’inci dakikada Emre Korkmaz Güner’in golüyle farkı da ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda ise her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada Kullar 1975’in 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla birlikte Kullar 1975 puanını 47 yaparken, Kapaklıspor ise 33 puanda kaldı.

 

Haber/Yusuf DURMUŞ 


0282 747 65 10