'Karne Şenliği'ne çocuklardan yoğun ilgi

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yarıyıl tatiline giren öğrenciler için Karne Şenliği düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik kaps

Kapaklı 27.01.2022 15:21:00 0

2021-22022 eğitim öğretim yılının yarıyılını tamamlayan çocuklar için Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde dün saat 11.00’da başlayıp 17.00’a kadar süren etkinlikler düzenlendi. Etkinlikte çocuklar çeşitli atölyelerde oyunlar oynayıp eğlenceli vakit geçirdi.

 

 

ÇOCUKLAR ATÖLYELERDE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ

 

Yarıyıl tatiline çıkan çocukların el becerilerine yönelik düzenlenen atölyelerde çocukların sosyalleşmesi ve keyifli vakit geçirmesi sağlandı. Çocuklar atölyelerde keyifli vakit geçirirken kendileri için kurulmuş patlamış mısır ve pamuk şeker standlarının bulunduğu alanda da uzun kuyruklar oluşturdu. Düzenlenen etkinlikte, 1001 Surat Atölyesi, Takı Tasarım Atölyesi, Magnet Atölyesi, Kitap Ayracı Yapım Atölyesi ve Tahta Oyuncak Atölyesi gibi faaliyet atölyelerine çocukların ilgisi yoğun oldu. Çocuklar atölyelerde pek çok faaliyet çalışmasına katılırken, 1001 Surat atölyesinde balonların içine koydukları unlarla stres topu yapımını öğrendi. Bazı çocuklar da hareket sensörlü konsolda oyunlar oynadı.

 

VELİLERE ÇAY KAHVE İKRAMINDA BULUNULDU

 

Etkinlikte Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çocuklara ayrılan alana velilerden ayrı olarak şerit çekerken, veliler de belediye tarafından kendilerine ikram edilen çay ve kahve eşliğinde çocuklarını izledi. Çizgi film karakterlerinden oluşan kostümlü animatörlerin yer aldığı etkinlikte çocuklar Pamuk Prenses, Mickey Mouse, Minie Mouse, LOL bebek gibi sevdikleri karakterlerle fotoğraf çekindi.

 

KARNELERİYLE FOTOĞRAF ÇEKİNDİLER

 

Çocukların yüzlerine istedikleri figürlerin çizimleri yapılırken, şenliğe karnelerini de getiren bazı öğrenciler ‘Karne Şenliği Hatıratı’nın önünde fotoğraf çektirerek geçirdikleri keyifli günü ölümsüzleştirdi.

Haber / Fatma Nur VURAL

 

VİDEOLU HABER İÇİN TIKLAYINIZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10