Kaymakam Duru: Protokolün öngördüğü uygulamaları eksiksiz yerine getireceğiz

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Organize Sanayi Bölgesi Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Büroları konulu telekonferansa katıldı. Toplantıya Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak katÄ?

Çerkezköy 28.01.2022 17:04:00 0
Kaymakam Duru: Protokolün öngördüğü uygulamaları eksiksiz yerine getireceğiz

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru,  T.C. Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sadri Şensoy başkanlığında, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında oluşturulan “OSB Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Büroları” konulu zoom üzerinden yapılan toplantıya katılım sağladı. Toplantıda Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy ve diğer yetkililer konuyla ilgili  tanıtım, uygulama ve teorik bilgi verdiler.

EKSİKSİZ YERİNE GETİRECEĞİZ

Toplantı ile ilgili konuşan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “ Bizler de ilçemizde çok önemli ve bir o kadar da faydalı protokolün öngördüğü uygulamaları eksiksiz yerine getireceğiz. Bu protokol ile bir taraftan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çıkışlı yavrularımız fabrikalarda iş bulma imkanı yakalayacak diğer yandan ise fabrikalarımızın ve firmalarımızın nitelikli kalifiye eleman sorunu çözülmüş olacak” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10