Kent kütüphanesi ve Etüt Salonu çalışma saatlerinde YKS güncellemesi

Çerkezköy’de Yüksek Öğretim Kurumları sınavına hazırlanan üniversite adayları için Çerkezköy Belediyesi Sarbak Metal Andon Arakelyan Kent Kütüphanesi’nde ve Atatürk Kültür Merkezi Etüt Salonu’nda çalışma saatleri 23.00’a uzatıldı.

Çerkezköy 10.05.2024 15:37:00 0
Kent kütüphanesi ve Etüt Salonu çalışma saatlerinde YKS güncellemesi

Bu yıl 8 - 9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na sayılı günler kala Çerkezköylü üniversite adaylarının bazıları da çalışmalarını Çerkezköy Belediyesi Sarbak Metal Andon Arakelyan Kent Kütüphanesi’nde ve Atatürk Kültür Merkezi Etüt Salonu’nda gerçekleştiriyor. 

 

 

SAATLER UZADI 

 

Çerkezköy Belediyesi de çalışmalarını Çerkezköy Belediyesi Sarbak Metal Andon Arakelyan Kent Kütüphanesi’nde ve Atatürk Kültür Merkezi Etüt Salonu’nda gerçekleştiren adaylar için çalışma saatlerinde güncellemeye gitti. Çerkezköy Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kütüphanemizin değerli ziyaretçileri Çerkezköy Belediyesi Sarbak Metal Andon Arakelyan Kent Kütüphane’mizin ve Atatürk Kültür Merkezi Etüt Salonu’muzun çalışma saatleri YKS (8 Haziran Cumartesi) gününe kadar 23.00’e uzatılmıştır. Başarılar dileriz” denildi.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ 


0282 747 65 10