Tarih: 26.04.2013 18:37

MHP Yönetimi dernekleri ziyaret ediyor

Facebook Twitter Linked-in

 ÇANAKKALE’YE GİDECEKLER

Dernek hakkında bilgiler veren Hasan Hüseyin Yarlığan, 26 Nisan’da 45 üyenin eşleri ile birlikte gerçekleştirecekleri Çanakkale gezisi hakkında bilgiler verdi.  Karaağaç Belediyesi tarafından tertip edilen Çanakkale gezisinin 45 üye ve 45 eş şeklinde olmak kaydıyla toplam 90 kişilik bir kafile ile gerçekleştirileceğini belirten Yarlıgan,  gezinin Cuma günü saat 03.00 da başlayıp aynı günün akşamı saat 23.00’da bitmesinin planlandığını ifade etti. 
 

AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK

Muharip Gaziler Derneği ziyaretinden sonra Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanı Abdullah Horay, Yönetim Kurulu Üyeleri Emrullah Ataçay, Murat Ulusoy ve Mahmut Geçmez tarafından karşılandı. Ziyaret dolayısıyla memnuniyet duyduklarını ifade eden Dernek Başkanı Abdullah Horay, MHP Yönetim Kuruluna teşekkür etti.  Dernek hakkında bilgiler veren Horay, 83 kayıtlı üyelerinin olduğunu; üyelerine sosyal ve kültürel konularda hizmetler vererek birlik ve beraberliği tesis etmeye çalıştıklarını ifade etti.
 

3 MAYIS’TA AÇILIŞI YAPILACAK

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel de ziyaret esnasında partinin çalışmaları konusunda bilgiler verdi.  Teşkilat Binasının 3 Mayıs’ta açılacağını; açılışa Tuğrul Türkeş’in de katılacağını belirten Koray Önsel, dernek başkan ve üyelerini açılışa davet etti.  3 Mayıs Cuma günü yapılacak olan teşkilat binasının açılış töreninin Osmanlı Camii’nde kılınacak olan Cuma namazından sonra, Mehter Takımının gösterileri eşliğinde yapılacağını da sözlerine ekleyen Önsel ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Çerkezköy Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkan ve üyeleriyle görüştü.
 

GÖNÜL BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Koray Önsel ve beraberindekiler, Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Cahit Şeker ve Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Akın ve Mevlüt Tutar tarafından karşılandı. Şeker, ziyaret dolayısıyla MHP'lilere teşekkür etti. MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ve Yönetim Kurulu üyeleri dernek ve partinin çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.  2006 yılında kurulmuş olan derneğin 153 üyesinin olduğunu belirten Başkan Şeker, Çerkezköy’de yaşayan Gümüşhanelilerin her türlü ihtiyaçlarının karşılanması adına gönül birliği içerisinde çalıştıklarını ifade etti.
 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DE KATILDI

Çerkezköy MHP İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu ziyarete İlçe Başkanı Koray Önsel, Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin, Seçkin Tunç, Celalettin Macit, Parti Sekreterleri Ali Gürsel Tefon, Zerren Duran, yönetim Kurulu üyeleri Fatih Berber, Turabi Karagöz, Kadir Şimşek,  Ahmet Gürsoy ve Yahya Keleş katıldı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —