‘Naim Usta’nın yeri’ yeni yerinde

‘Naim Usta’nın yeri’ dört aylık aranın ardından yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

24.04.2024 15:17:00 0
‘Naim Usta’nın yeri’ yeni yerinde

Aralık ayında bir kısmı yeşil alanda kaldığı gerekçesiyle belediye ekipleri tarafından tahliye edilip kapatılan ve birçok vatandaşın lezzet durağı olan ‘Naim Usta’nın yeri’ dört aylık aranın ardından yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Esnaf ve müşterilere yine en lezzetli ve taze yemekleri buluşturacaklarını kaydeden Çetintaş, tüm vatandaşları kaliteli şekilde ağırlamayı hedeflediklerini ifade etti. 

 

 

Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi’nde yaklaşık 20 yıldır lokanta işleten ve Naim Usta’nın yeri olarak bilinen işyeri 2023 Aralık ayında belediyenin yıkım kararının ardından polis ve zabıta ekiplerinin eşliğinde tahliye edilmişti. Yıkımın ardından yeni yer arayışına giren Naim Çetintaş Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi No: 152’de yeniden faaliyete başladı. 

 

GÜVENİŞ CADDESİ NO:152’DE HİZMET VERECEK 

 

4 aylık aranın ardından ‘Naim Usta’nın Yeri’ nde kazanların yeniden kaynamaya başladığını ifade eden Naim Çetintaş, “ Uzun yıllar Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi’nde vatandaşlarımıza hizmet verdik. 2023 Aralık ayında işletmemizi kapatmamızın ardından yeni yer arayışına girdik. Gerekli tadilat çalışmalarının ardından işletmemizi Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi No: 152’de Türkiye Petrolleri karşısında açtık. Çorba ve ana yemeklerimizle sabah 08.00’den itibaren vatandaşlarımızı işletmemize bekliyoruz” dedi. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10