Nüfus müdürlüğünde dehşet saçtı; memura kafa attı 

Sürücü belgesiyle yaşanan bir sıkıntı nedeniyle Çerkezköy İlçe Nüfus Memurluğuna gelen bir kişi işlemini yapan kadın memura hakaretler savururken, kendisini sakinleştirmek isteyen memura kafa atarak hast

Çerkezköy 25.01.2022 17:24:00 0
Nüfus müdürlüğünde dehşet saçtı; memura kafa attı 

Çerkezköy Nüfus Müdürlüğüne gelen bir kişi işlem yapan kadın memura tehdit ederken, kendisini sakinleştirmeye çalışan memura da kafa attı.

 

 

KAFA ATTI

 

Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürlüğüne gelen E.C isimli bir kişi sürücü belgesinde yaşanan bir sıkıntı nedeniyle memurla tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine kadın memuru azarlayan E.C’nin yanına gelen diğer memur C.K ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Bu esnada olaya dahil olan C.K isimli memura hakaret eden E.C ardından memura kafa atarak darp etti. İlçe Nüfus Müdürlüğünde dehşet saçan E.C diğer vatandaşlar ve personeller tarafından sakinleştirilirken, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

TEHDİTİ DEVAM ETTİ

 

Olayda yüzüne aldığı darbe sonucu yaralanan memur C.K hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis tarafından gözaltına alınan E.C ise müdürlükten ayrılırken “Dünkü mahkumum yarın serbest bırakılırım, bunun yarını da var” diyerek tehditlerine devam etti. Memurun durumunun iyi olduğu öğrenilirken, emniyetteki ifadesinin ardından Adliyeye sevk edilen şüpheli savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Haber/Faik Onur KAYA

 

Videolu haber için lütfen tıklayınız


0282 726 91 91
0282 747 65 10