O müteahhit hatasını telafi ediyor

Gaziosmanpaşa Mahallesi Efendioğlu Sokak üzerindeki 6 katlı binanın dış cephesinden düşen dekoratif amaçlı taşlar bina önündeki araca zarar vermişti.

Çerkezköy 4.07.2024 16:33:00 0
O müteahhit hatasını telafi ediyor

Çerkezköy’de bir binanın dış cephesine döşenen dekoratif amaçlı taşlar geçtiğimiz günlerde araçların üzerine düşmüştü. Düşen taşların herhangi bir insana denk gelmemesi olası faciayı önlerken, aynı durumun iki ay önce de yaşanmıştı. 

 

ARAÇ ZARAR GÖRMÜŞTÜ

 

Çok sayıda dekoratif taşın üzerine düştüğü binanın önündeki araç ise büyük hasar görmüştü. Binanın önünden korkuyla geçen, bina sakinlerinin en büyük kabusu ise taşların yoldan geçen birinin veya çocukların üzerine denk gelmesi olarak açıklanmıştı. 

 

 

MÜTEAHHİT KALAN TAŞLARI SÖKTÜRDÜ

 

Gaziosmanpaşa Mahallesi Efendioğlu Sokak üzerindeki 6 katlı apartmanda yaşananlar korku dolu anlara sebep olurken, binanın müteahhidi hatasını telafi etmek için kolları sıvadı. Olay yerine kiraladığı vinci ve kendi ekiplerini gönderen müteahhit kalan dekoratif taşları da söktürdü. Sökülen taşların yerine boya yapılacağı belirtildi. 

 

 

ARACIN DA ZARARINI KARŞILAYACAK

 

Ayrıca taşların üzerine düştüğü aracın masraflarının da müteahhit tarafından karşılanacağı belirtildi. Müteahhidin bu hareketinden sonra bina sakinleri ve mahalleli rahat bir nefes aldı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 747 65 10