‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ Çerkezköylü sanatseverlerden tam not aldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ tiyatro oyunu Perşembe akşamı saat 19.30’da ÇOSB Konferans Salonu’nda sahnelendi.

10.05.2024 14:27:00 0
‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ Çerkezköylü sanatseverlerden tam not aldı

2 perdelik tiyatro oyununu; Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda sanatsever izledi.

 

 SÜRPRİZLERLE DOLU BİR HAYAT HİKAYESİNİ KONU ALIYOR 

 

Evlilik hayatı canlarına tak etmiş ve boşanmadan bir gece önce kendileri için düzenlenen bir kutlama partisine katılan Cansu ve Serdar çiftinin, sabah uyandıklarında kanepede uzanmakta olan cesedi görmelerinin ardından yaşanan olayların anlatıldığı oyun, ne yapacağını bilemeyen çift "Hangimiz katil?" sorusuna yanıt ararken kendi evliliklerini gözden geçirdikleri sırada karşılarına çıkacak bambaşka sürprizlerle dolu bir hayat hikayesini konu aldı.

 

 

AYAKTA ALKIŞLANDILAR 

 

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu ile Volkan Aktan’ın oynadığı "Ölü'n Bizi Ayırana Dek" adlı oyun, Çerkezköylü tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlendi. Yaklaşık 2 saat 45 dakika süren ve izleyicileri kahkahaya boğan oyunun sonunda sanatçılar, ayakta alkışlandı.

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ 

 

Beğeniyle izlenen oyunun ardından Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından sanatçılara çiçek takdim edildi. 

 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 

 


0282 747 65 10