Peki bu yolları kim tamir edecek?

İlçe merkezinde telekomünikasyon firması tarafından başlatılıp da zamanında bitirilmeyen veya yarım bırakılan çalışmalar vatandaşların günlük yaşamını olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

4.07.2024 16:11:00 0
Peki bu yolları kim tamir edecek?

Altyapı ve yol çalışmalarının oluşturduğu olumsuzluklar yetmiyormuş gibi bir telekomünikasyon firması tarafından başlatılan ve bazı bölgelerde yarım bırakılan “Fiber Optik Kablo Döşeme” çalışmalar yolları köstebek yuvasına döndürüyor. 

 

Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi Mete Sokak’ta bir telekomünikasyon firmasının geçtiğimiz aylarda başlattığı fiber kablo döşemesi nedeniyle sokakta yarım bıraktığı iş tepkilere neden oluyor. Vatandaşlar ‘bu yolları kim tamir edecek’ diye konuya tepki gösteriyor.

 

 

TEPKİ GÖSTERDİLER 

 

Ülkenin önde gelen telekomünikasyon firmalarından birisinin fiber kablo döşemesi nedeniyle cadde aralarında yaptığı kazı çalışmaları yarıda bırakması tepkilere neden oluyor. Firmanın Cumhuriyet Mahallesi Mete Sokak’ta fiber kablo döşenmesi nedeniyle kazılan yollar, adeta köstebek yuvalarını andırıyor. 21.yüzyılda teknolojinin bu kadar ilerlemiş olmasına rağmen aylardır bu çukurların kapatılmaması vatandaşları çileden çıkartırken, araç sürücüleri çukurlar yüzünden araçlarının maddi hasara uğradıklarını kaydediyor. Vatandaşlar yürürken kazılan yollara takılıp düştüklerini ve araçlarının lastiklerinin zarar gördüğünü dile getirirken, yetkilileri ise göreve davet ediyorlar. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 747 65 10