Rektör Şahin sendika temsilcileri ile bir araya geldi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin sendika temsilcileri ile bir araya geldi.

Tekirdağ 5.07.2022 18:27:00 0
Rektör Şahin sendika temsilcileri ile bir araya geldi

Koop-İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ziya Nur Üzmez, Öz Sağlık-İş Sendika Tekirdağ Şube Başkanı Elif Sağlam, Koop-İş Sendikası Şube Teşkilat Sekreteri Reyhan Yapak, İş Yeri Temsilcileri Ferhat Aras ve Salih Mutlu ile Öz Sağlık-İş Sendikası Tekirdağ Şubesi Kadın Komite Başkanı Çiğdem Yüksel, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’i ziyaret etti.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette NKÜ Genel Sekreteri Murat Kâmil Tırpancı ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mümin Kasap da yer aldı.

“İŞ, EKONOMİK VE SOSYAL HAYATINA DA ETKİ EDİYOR”

Koop-İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ziya Nur Üzmez ve Öz Sağlık-İş Sendika Tekirdağ Şube Başkanı Elif Sağlam, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin hem kurumsal yapısı hem de bünyesinde yer alan çalışanları sayesinde eğitim hayatına olduğu kadar Tekirdağ’ın iş, ekonomik ve sosyal hayatına da etki ettiğini belirttiler.

TEKİRDAĞ İLE İÇ İÇE YAŞAYAN BİR ÜNİVERSİTE

Nazik ziyaretleri için sendika temsilcilerine teşekkür eden Rektör Şahin, sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirilen iş birliğinin önemine değinerek, Namık Kemal Üniversitesi’nin Tekirdağ’daki her kurum ile iş birliği içerisinde olan ve kent ile iç içe yaşayan bir Üniversite olduğunu kaydetti.

Haber/Semih SARMA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10