Rektör Şahin’den üniversitenin yeni kütüphanesine ziyaret

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mümin Şahin öğrencilere hizmet vermeye başlayan üniversitenin yeni kütüphanesi ‘ Murat Kamil Tırpancı’ Kütüphanesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Tekirdağ 26.04.2024 17:11:00 0
Rektör Şahin’den üniversitenin yeni kütüphanesine ziyaret

 

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin’e Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, Prof. Dr. Gülsüm Özkan, Prof. Dr. Murat Taşan, Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aras, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serkan Aydın, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ahmet Bal ile Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Sevim Gaytancıoğlu eşlik etti.

 


GÖRÜŞ VE FİKİRLERİNİ DİNLEDİ 


Namık Kemal Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin ziyarette, öğrencilerle de sohbet ederek görüş ve fikirlerini dinledi. Kütüphane ile bilgi veren yetkililer, “ Murat Kamil Tırpancı kütüphanesi 12 bin metrekarelik alana sahip ve bir günde 2 bin kütüphane kullanıcısına 7 gün 24 saat hizmet verebilecek kapasitede tasarlanmış ve hizmete açılmıştır. Kütüphane, 74 binden fazla basılı kitap, 50 binden fazla e-dergi, 4 bin 100’den fazla tez, 11 bin 500 açık arşiv yayını ve 650'den fazla süreli yayına ev sahipliği yapmaktadır. Üniversitemiz yeni kütüphanesiyle, modern ve işlevsel tasarımıyla öğrencilerimize ve akademisyenlerimize en iyi çalışma ortamını sunmayı amaçlamaktadır” dedi. 


Haber/Semih SARMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10