Sarıkurt’tan Akay’a hayırlı olsun ziyareti

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde 3’üncü kez Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

20.04.2024 11:48:00 0
Sarıkurt’tan Akay’a hayırlı olsun ziyareti

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a ziyaretinde CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar eşlik etti. 

 

BAŞARILAR DİLEDİ 

 

Başkan Sarıkurt ilk olarak 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde yüzde 43.23 oy alarak 3’üncü kez Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Yeni döneminde Akay ve meclisine başarılar dileyen Sarıkurt, “Çerkezköy Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay'ı CHP Çorlu İlçe Başkanımız Sayın Cüneyt Akar ile birlikte makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

 

İLÇE BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ 

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt daha sonra CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Sarıkurt, “Cumhuriyet Halk Partimizin Çerkezköy İlçe Başkanlığını Çorlu İlçe Başkanımız Sayın Cüneyt Akar ile birlikte ziyaret ederek İlçe Başkanı Sayın Ayfer Dönmez ve ilçe yöneticilerini yerel seçimlerdeki özverili çalışmaları ve başarılarından dolayı tebrik ettik, kolaylıklar diledik” dedi. 

 

 

Haber / Sevay SÖNMEZ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10