Sultanlar Arkas ‘ı konuk ediyor

Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı karşısında aldığı şansız yenilgi ile haftaya moralsiz giren Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı 17.hafta karşılaşmasında Arkasspor Bayan Voleybol Takım

Sultanlar Arkas ‘ı konuk ediyor

 Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı 17.hafta karşılaşmasında Arkasspor karşısında galibiyet arayacak.

HAFTAYA MAĞLUBİYET İLE GİRDİ
Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı haftaya Sarıyer Belediyesopr Bayan Voleybol Takımı mağlubiyeti ile başladı. Ligde temsilcimiz, zirve mücadelesi veren rakibi ile Sarıyer Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı rakibi karşısında etkili bir mücadele sergiledi. İlk setin başından sonuna kadar etkili bir mücadele sergileyen Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmanın ikinci setini de önde tamamlayarak avantaj sağladı. Üçüncü sette rakibinin etkili hücumları karşısında çaresiz kalan Sultanlar bu seti kaybetti. Dördüncü sette taraftarların çirkin hareketleri karşısında oyun disiplininden kopan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı final setinde de rakibi karşısında etkili olamadı. Karşılaşmadan 3-2 mağlubiyet ile ayrılan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı haftayı bir puan ile tamamlamıştı.
SON ANTRENMANI DÜN YAPTILAR
Pazar gününü izinli geçiren Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Cumartesi günü oynayacağı Arkasspor Bayan Voleybol Takımı maçı hazırlıklarına Pazartesi günü haftanın ilk idmanı ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, Çerkezköy’deki son antrenmanını dün yaptı. Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda  Arkas maçına hazırlanan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı son antrenmanını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
IŞIKSPOR’U MAĞLUP ETTİ
Rakip Arkasspor Bayan Voleybol Takımı ise bir önceki hafta evinde FMV Işıkspor Bayan Voleybol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Arkasspor Bayan Voleybol Takımı ilk seti 25-17 önde tamamladı. İkinci ve üçüncü sette de oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Arkasspor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırmıştı.
MAÇ BUGÜN OYNANACAK
Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ile Arkasspor Bayan Voleybol Takımı Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Bugün oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.
SALİHLİ SARIYER’İ KONUK EDECEK
Haftaya lider durumda giren Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı evinde ligin dibinde puansız bulunan Esspor Bayan Voleybol Takımını konuk edecek. İzmir Karşıyaka Arena’da oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 15.30’da oynanacak. Haftanın en önemli karşılaşmasında ise Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı evinde lig ikincisi Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımını konuk edecek. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma Salihli Spor Salonu’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak.
ALTINOLUK DEPLASMANDA
Grubun bir diğer karşılaşmasında ilk dördü hesaplayan Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı deplasmanda Şişlispor Bayan Voleybol Takımına konuk olacak. TVF Işıkspor Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Ligde orta sıralarda mücadele eden Rota Koleji Gazi Gençlikspor Bayan Voleybol Takımı ise evinde Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımını konuk edecek. Pazar günü İzmir Gaziemir Spor Salonu’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Cumartesi günü temsilcimizin karşılaşması dışında bir karşılaşma daha oynanacak. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren FMV Işıkspor Bayan Voleybol Takımı ile Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı TVF 50.Yıl Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise saat 18.00’de oynanacak.
A GRUBU HAFTANIN MAÇLARI
Çerkezköyspor-Arkasspor
Karşıyaka-Esspor
FMV Işıkspor-Kocaeli Kağıtspor
Salihli Belediyespor-Sarıyer Belediyespor
Şişlispor-Çanakkale Belediyespor
Rota Koleji-Altınoluk Belediyespor
A GRUBU PUAN DURUMU
1-Karşıyaka 41
2-Sarıyer Bld 38
3-Salihli Bld 37
4-Çerkezköyspor 35
5-Çanakkale Bld 33
6-Şişlispor 30
7-Arkasspor 23
8-Rota Koleji 16
9-Altınoluk Bld 13
10-FMV Işıkspor 13
11-Kocaeli Kağıtspor 9
12-Esspor 0
GAZİ ÜNİVERSİTESİ EVİNDE
B Grubu’nda ise hafta sonunda dört karşılaşma oynanacak. Lider Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımının bay geçtiği haftada ikinci sırada bulunan Gazi Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı evinde Ankara Karayolları Bayan Voleybol Takımını konuk edecek. Zirve adına önemli karşılaşma Cumartesi günü  Ankara Beştepe Spor Salonu’nda saat 15.00’de oynanacak.
TİREBOLU GALİBİYET İSTİYOR
Ligde ilk dört hedefinde yer alan Tireboluspor Bayan Voleybol Takımı dördüncü sırada bulunan Hekimoğlu İdman Ocağı Bayan Voleybol Takımını konuk edecek. Her iki takımında galibiyet mücadelesi vereceği karşılaşma Pazar günü Giresun Tirebolu Sahası’nda oynanacak. Karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Ligde orta sıralarda mücadele veren Çankaya Belediyesi ANKA Bayan Voleybol Takımı ile Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Pazar günü Beştepe Spor Salonu’nda saat 18.00’de karşı karşıya gelecek. Ligin dibinde bulunan İstanbulspor Bayan Voleybol Takımı ile TVF Spor Lisesi Bayan Voleybol Takımı 50.Yıl Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma ise Pazar günü saat 15.00’de başlayacak.
B GRUBU HAFTANIN MAÇLARI
Gazi Üniversitesi-Ankara Karayolları
Tireboluspor-Hekimoğlu İdmanocağı
İstanbulspor-TVF Spor Lisesi
Çankaya Belediyesi-Bolu Belediyesi
B GRUBU PUAN DURUMU
1-Bursa Büyükşehir Bld 33
2-Gazi Üniversitesi  32
3-Ank. Karayolları  28
4-Hekimoğlu İdmanocağı 27
5-Tireboluspor 26
6-Çankaya Belediyesi 19
7-Dicle Üniversitesi 11
8-Bolu Belediyespor 10
9-İstanbulspor 7
10-TVF Spor Lisesi 5