Tarihi geçmiş çuvallar dolusu ürünü otobanın kenarına attılar

Çerkezköy-Büyükçavuşlu arasındaki otoban bağlantı yolunun kenarına atılan çuvallar dolusu gıda ürünü büyük tepki topladı.

Çerkezköy 1.07.2024 11:03:00 0
Tarihi geçmiş çuvallar dolusu ürünü otobanın kenarına attılar

Çerkezköy-Büyükçavuşlu arasındaki otoban bağlantı yolunun, petrol istasyonları mevkiinde objektiflere yansıyan bu manzara büyük tepki aldı. 

 

ÇOK SAYIDA ÜRÜN

 

Otoban kenarında çeşitli markalara ait tarihi geçmiş ürünler bulundu. Yoldan geçen vatandaşların dikkati sonucu yapılan ihbarla yapılan incelemede, farklı markalara ait çok sayıda gıda ve tüketim ürününün bölgeye bırakıldığı tespit edildi. Olay, özellikle çevre kirliliği ve halk sağlığı açısından büyük endişe oluştururken, ürünleri atan kişilerin kimlikleri ise henüz belirlenemedi. 

 

 

BURAYA NEDEN ATILDI?

 

Raflarda her gün fiyatlar güncellenirken, yüklü miktarda tarihi geçmiş ürünün neden buraya atıldığı ise merak konusu oldu. Son kullanım tarihi geçmeden daha farklı şekilde kullanılabilecekken, tarihini geçirterek yapılan bu eylemin amacı ise merak ediliyor. 

 

 

SORUMLULAR BULUNMALI!

 

Olaya tepki gösteren vatandaşlar şunları söyledi; “Bu tür olaylar hem doğaya hem de insan sağlığına zarar veriyor. Olayın sorumlularının tespit edilip gerekli yasal işlemlerin yapılmasını talep ediyoruz. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 747 65 10