Taşıyıcılar kooperatifi olağanüstü genel kurul gerçekleştirdi

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Olağan üstü genel kurula katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, alınan kararların hayırlı olmas?

Çerkezköy 25.01.2022 14:21:00 0
Taşıyıcılar kooperatifi olağanüstü genel kurul gerçekleştirdi

Kooperatif Lokali’nde önceki gün yapılan olağanüstü genel kurula, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ve kooperatif üyeleri katıldı.

 

İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEDİ

 

Olağanüstü Genel Kurul’da konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, kamyoncu esnafının istek ve taleplerini dinleyerek, Olağanüstü Genel Kurul’da görüşülecek ve alınacak olan kararların S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Üyeleri başta olmak üzere, kentimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

HAYIRLI OLSUN

 

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Olağanüstü Genel Kurullarına katılım gösterdiği için Başkan Akay’a teşekkür ederek, “Her zaman kamyoncu esnafımızın ve Kooperatifimizin yanında olan, destek olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a Olağanüstü Genel kurulumuza katıldığı için teşekkür ediyorum. İnşallah Olağanüstü Genel kurulumuzda alacağımız kararlar hem Kooperatif Üyelerimiz ve hem de Çerkezköy için hayırlı olur” dedi.

Haber/şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10