Tedavisi tamamlanıp aşılanan hayvanlar sahiplendiriliyor

Ergene Belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi, sevimli dostlarını sahiplendirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Ergene'de sokak hayvanlarını h

Ergene 13.10.2021 18:56:00 0
Tedavisi tamamlanıp aşılanan hayvanlar sahiplendiriliyor

Ergene Belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Sokaklardaki can dostlarımızı merkezimizde tedavi edip, sahiplendirerek onlar için daha yaşanabilir bir Dünya oluşturmayı amaçlıyoruz. Bakımı ve aşıları tamamlanan sağlıklı can dostlarımıza sıcak ve güzel bir yuva kazandırma çalışmalarımız devam edip, sahiplendirilemeyen misafirlerimizi 5199’nolu hayvanları koruma kanununa istinaden alındıkları bölgelerde ilçe genelinde bakımlarını üstlenebilen hayvan sever gönüllülere emanet ediyoruz. Gönüllü arkadaşlarımızla sürekli irtibat halinde olarak hem tıbbi müdahaleleri hem de mama ve bakım konusunu da yardımcı oluyoruz” denildi.

 

GEREKLİ TIBBİ MÜDAHALELERİ YAPILIYOR

 

Belediye Başkanı Rasim Yüksel de, “Ergene’de sokak hayvanlarını her zaman önemsiyoruz, Rehabilitasyon Merkezimizde tedavisi tamamlanıp aşılanan hayvanlarımızı sahiplendiriyoruz. Geçici Rehabilitasyon Merkezi'nde ilçe belediyeleri, hayvan severler ve ihbar hattına gelen talepler doğrultusunda, sokak hayvanları alınarak gerekli tıbbi müdahaleleri de yapılıyor” ifadelerini kullandı.

 

Haber Gülay Yiğit SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10