Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü kuruldu

Çerkezköy'de kulüp başkanlığını Ali Eren, antrenörlüğünü ise Rabia Dilara Ekinci'nin yaptığı Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü kuruldu. Kulüp, antrenmanlarına baş

Çerkezköy 23.01.2022 15:49:00 0
Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü kuruldu

Çerkezköy’de gençleri spora yönlendirmek ve voleybolu tanıtmak amacıyla kurulan Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Antrenör Rabia Dilara Ekinci antrenörlüğünde antrenmanlarına başladı.

 

GENÇLERİMİZİ BEKLİYORUZ

 

7-17 yaş arası tüm kız ve erkek sporcuların başvuru yapabileceği kulüpte gençler hem eğlenecek hem de öğrenecek. Kulüp Başkanı Ali Eren yaptığı açıklamada, “ Tekirdağ Gençlik hizmetleri ve Spor Kulübü olarak Çerkezköy ilçemizde voleybol antrenmanlarına başlıyoruz. Spora ve sporcularımıza katkı sağlayacak olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Amacımız genç sporcularımıza voleybolu sevdirmek ve bu sevgiyi profesyonelleştirmektir. Voleybol branşında aktif olmak isteyen tüm sporcularımızı kulübümüze bekliyoruz” dedi.

 

ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

 

Çerkezköy’de doğan ve Pakize Narin Anadolu Lisesi’nden mezun olan antrenör Rabia Dilara Ekinci, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği bölümünü okudu. Mezun olduktan sonra Gazi Ortaokulu ve Enka Kolejinde öğretmenlik yapan başarılı antrenör, BJK Spor Okullarında ve Boğaziçi Spor Kulübü’nde voleybol antrenörlüğünü yaptı. Daha sonra Çerkezköy’e gelen Ekinci,Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü bünyesinde kurulan takımda voleybol antrenörlüğü görevi yapıyor. Kulüp antrenörü Rabia Dilara Ekinci ise, Çerkezköy’de gençleri spora yönlendirmek, eğitici faaliyetlerde bulunmak ve ilçede voleybolu daha da canlandırmak amacıyla çalışmalara başladıklarını kaydetti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10