U-13 liginde 2.hafta maçları oynandı

Tekirdağ U-13 Liginde 2.hafta 1 Mayıs Çarşamba günü beş grupta oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

2.05.2024 13:05:00 0
U-13 liginde 2.hafta maçları oynandı

Temsilcilerimizin yer aldığı D Grubu’nda Fevzipaşaspor Tekirdağ Gençlik Hizmetlerini 3-1, Çerkezgücüspor deplasmanda Çorlu Fenerspor’u 2-1, Çerkezköy 1923 Gençlikspor Çorlu Gençlerbirliği’ni ise evinde 17-0’lık skorla mağlup ederek altı puanla zirvede yer aldılar. 

 

Tekirdağ U-13 Liginde beş grupta birbirinden zorlu karşılaşmalar oynandı. 

 

ŞARKÖYSPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ 

 

A Grubunda Şarköyspor deplasmanda Müreftespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Şarköyspor karşılaşmadan da 5-1 galip ayrılarak puanını 6 yayıp liderliğini sürdürdü. Grupta Tekirdağ Gücüspor ise evinde Kumbağspor’u tek golle mağlup ederek puanını 4 yaptı. Grubun diğer karşılaşmalarında ise Şarköy Yıldız Gençlikspor evinde Batı Marmaraspor ile golsüz berabere kalırken, Akçeşmespor ise Aslan Yıldızspor ile 1-1 berabere kaldı. 

 

B GRUBUNDA DÖRT KARŞILAŞMA OYNANDI 

 

8 takımın yer aldığı B grubunda 100.Yılspor deplasmanda Tekirdağ İdmanyurduspor’a konuk oldu. İki güçlü takımın mücadelesinden 100.Yılspor galip ayrılarak puanını altı yaptı ve liderliğe yükseldi. Üç puanı bulunan Süleymanpaşa Namık Kemal Spor Kulübü ile Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor’un mücadelesinden galip çıkmadı. Karşılaşma karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlanırken, iki takımda puanlarını dört yaptı. Grubun bir diğer karşılaşmasında Büyük Çınarlıspor evinde Çerkezmüsellimspor’u tek golle mağlup ederek ligdeki ilk üç puanını alırken, Atletik Yıldızspor ile Marmara Ereğlisi Belediyespor 2-2 berabere kaldı. 

 

C GRUBU’NDA ÇORLU BELEDİYESİ LİDER 

 

Çorlu takımlarının yer aldığı C grubunda Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü deplasmanda Çorlu İdman Ocağı Spor Kulübüne konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun ortaya koyan deplasman takımı Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü rakibini 3-1 mağlup ederek 6 puanla liderliğe yükseldi. Grubun diğer karşılaşmasında Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü evinde Muratlı Halk Eğitimi Spor Kulübünü altı golle geçerek puanını dört yaptı. Puansız Sağlıkspor ile Yeşiltespor karşılaşmasında gülen ise tek golle Sağlıkspor oldu. Grupta Ergene Gençlikspor ile Çorlu Halk Eğitimi Gücü Spor Kulübü karşılaşması ise başladığı gibi golsüz eşitlikle tamamlandı. 

 

FEVZİPAŞASPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ 

 

Temsilcilerimizin yer aldığı D grubunda ise zorlu karşılaşmada Fevzipaşaspor evinde Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Spor Kulübünü konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Fevzipaşaspor karşılaşmadan da 3-1 galip ayrılıp haftayı 6 puanla averajla lider olarak tamamladı. 

 

ÇERKEZGÜCÜSPOR’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET 

 

Ligin ilk haftasını üç puanla tamamlayan Çerkezgücüspor ise  deplasmanda Çorlu Fenerspor’a konuk oldu. Ligde iddialı iki ekibin mücadelesinde Çerkezgücüspor etkili bir oyun ortaya koydu. Rakibi karşısında daha az hata yapan temsilcimiz Çerkezgücüspor zorlu karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet çıkartarak puanını altı yaptı. 

 

ÇERKEZKÖY 1923 GENÇLİKSPOR’DAN FARKLI GALİBİYET 

 

Ligde yer alan bir diğer temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u ağırladı. Zayıf rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköy 1923 Gençlikspor üst üste goller bularak aradaki farkı artırdı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında üst üste goller bulmaya devam eden Çerkezköy 1923 Gençlikspor karşılaşmadan da 17-0 galip ayrılarak ikinci maçından da galibiyet çıkartmasını bildi.  Grubun bir diğer karşılaşmasında Ergene derbisinde Ergene Velimeşespor ile Ergenegücü Ulaşspor karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Ergene Velimeşespor karşılaşmadan da 6-0’lık galibiyet çıkardı. Ergene Velimeşespor bu galibiyetle birlikte puanını 3 yaparken, Ergenegücü Ulaşspor ise ikinci maçından da puanla tanışamadı. 

 

E grubunda ise Saray Belediyespor evinde Karağaçspor’u ağırladı. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Saray Belediyespor üst üste goller bularak karşılaşmadan 7-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetle birlikte Saray Belediyespor puanını 4 yaparken, Karaağaçspor ise ikinci hafta sonunda da puanla tanışamadı. İlk haftayı üç puanla tamamlayan Kapaklı Kartaspor ise evinde Büyükyoncalıkspor’u konuk etti. Karşılaşma karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlanırken, iki takımda puanlarını dört yaptı. 

 

KAPAKLISPOR BİR PUANLA KAPATTI 

 

Kapaklı Sitespor ise deplasmanda Tekirdağ Marmaraspor’a konuk oldu. Puansız rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklı Sitespor karşılaşmadan da 5-0 galip ayrılarak puanını 4 yaptı. Ligde zirve hesapları yapan Kapaklıspor ise evinde Saray İstiklalspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında üstünlüğünü koruyamayan Kapaklıspor karşılaşmadan da bir puanla ayrıldı. 

 

 

Haber/Semih SARMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10