U-17 Liginde Fevzipaşaspor liderliğini sürdürdü

Tekirdağ U-17 Ligi playoff grubunda 3.hafta maçları oynanırken, temsilcilerimizden Fevzipaşaspor deplasmanda Çorlu Belediyesini mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

24.04.2024 12:31:00 0
U-17 Liginde Fevzipaşaspor liderliğini sürdürdü

Kapaklı Sitespor ise Ergene Velimeşespor’u üç golle geçerek aynı puanla ikinci sırada yer aldı.

Temsilcilerimizden Fevzipaşaspor üçüncü hafta maçında deplasmanda Çorlu Belediyesi Futbol Kulübüne konuk oldu. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz ilerleyen bölümlerde Boran Sabuncu’nun golüyle karşılaşmada öne geçti. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Arda Candan ile bir gol daha bulan Fevzipaşaspor çok önemli maçtan üç puan ile ayrılmasını bildi. Bu galibiyetle birlikte Fevzipaşaspor puanını dokuz yaparak liderliğini sürdürürken, Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü ise üç puanda kaldı. 

 

KAPAKLI SİTESPOR LİDERİ TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ 

 

Haftaya ikinci sırada giren Kapaklı Sitespor ise evinde Ergene Velimeşespor’u konuk etti. Maça etkili başlayan Kapaklı Sitespor ilerleyen bölümlerde kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. Golün ardından oyun disiplininden kopan rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda iki gol daha bularak karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetle birlikte Kapaklı Sitespor puanını 9 yaparak averajla haftayı ikinci sırada tamamladı. Ergene Velimeşespor ise ikinci mağlubiyetini alarak bir puanda kaldı. 

 

ALTI GOLLE KAZANDI 

 

Ligin galibiyetsiz iki ekibi Tekirdağspor ile Süleymanpaşa Namık Kemal Spor Kulübü 13 Kasım Sahası’nda karşı karşıya geldi. Zayıf rakibi karşısında maça çok etkili bir başlangıç yapan Tekirdağspor üst üste bulduğu gollerle rakibinin direncini kırdı. Varlık gösteremeyen rakibi karşısında üst üste goller bulan Tekirdağspor karşılaşmadan da 6-0 galip ayrılarak ilk galibiyetini elde etti. Bu galibiyetle birlikte Tekirdağspor puanını dört yaparken, Süleymanpaşa Namık Kemal Spor Kulübü ise üçüncü maçından da puan çıkartamadı. 

 

Haber/Yusuf DURMUŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10