Ulaş Kaçmaz güven tazeledi

Çerkezköy Erzincan İli ve Tercan İlçesi Çevre Köyleri Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleştirilen 3. Olağan Kongrede mevcut başkan Ulaş Kaçmaz yeniden başkanlığa seçildi.

Çerkezköy 22.04.2024 11:12:00 0
Ulaş Kaçmaz güven tazeledi

Kızılpınar Gültepe Mahallesi Hacı Yakup Caddesi’nde bulunan dernek binasında Pazar günü saat 13.00’de gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı. 

 

Kongrede Divan Başkanlığına Metin Gültekin, Başkan Vekilliğine Ümit Zengin ve yazmanlığa ise Canan Aslan Özbakır oy birliği ile seçilirken, daha sonra yönetim kurulu faaliyet ve hesap raporu okunup ibra edildi. 

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ 

 

Denetleme kurulu raporunun okunması ve kabulünün ardından dernek tüzüğünün 12.madddesinin üyelik kayıt ve ücretleri yeniden belirlendi. Yönetim ve Denetim Kurulu organ seçimlerinin ardından seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Ulaş Kaçmaz, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. 

 

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ 

 

Ulaş Kaçmaz başkanlığındaki yeni yönetimde Kamil Tenşi, Ertan Yıldırım, Canan Aslan Özbakır, Asker İnal yer alırken, yedek listede Ali İlhan, Erhan Yalçınkaya, Behzat Görmüş, Dilara Göktaşlar, Kasım Ali Zorlu yer aldı. Dilek ve temenniler kısmında konuşan Dernek Başkanı Ulaş Kaçmaz kendisini bu göreve yeniden layık gören dernek üyelerine teşekkür etti. 

 

Haber/Faik Onur KAYA 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10