Vali Soytürk’ten Malkara çıkarması

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk Malkara’da bir dizi ziyarette bulundu.

Malkara 3.11.2023 13:19:00 0
Vali Soytürk’ten Malkara çıkarması

 

Malkara ziyaretleri kapsamında Sarıpolat Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Soytürk, toplantıda mahalle sakinleri ile bir süre sohbet ederek sorun, talep ve beklentilerini dinledi. 

Vali Soytürk Malkara ziyaretleri kapsamında son dönem kanser hastalarına,  yatalak, felçli, kalp, böbrek gibi rahatsızlığı olan hastalara destek tedavisi vermek amacıyla kurulan 10 yataklı Palyatif Bakım Merkezi’nin açılışını yaptı.

 


“ÖNEMLİ BİR HİZMET” 


Malkara Devlet Hastanesi’nde kurulan Palyatif Bakım Merkezi’nin açılışında bir konuşma yapan Vali Soytürk “Yoğun bakım servisinde yatan hastalar için özel bir servis açmış bulunuyoruz. Dolayısıyla yoğun bakım servislerini de rahatlatmış oluyoruz. Normal serviste tedavi olamayacak düzeyde olan daha ağır hastalarımıza da güzel bir bakım ünitesi kurmuş oluyoruz. Bu anlamda önemli bir hizmet, emeği geçen herkesi kutluyorum. ”dedi.


AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 


Vali Soytürk’ün konuşmasının ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi. Akabinde Vali Soytürk ve beraberindekiler Palyatif Bakım Merkezi’ni gezdi. Açılışa Vali Soytürk’ün yanı sıra Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Onur Durgun ve ilçe protokolü katıldı.


BRİFİNG ALDI 


Malkara ziyaretleri kapsamında Malkara Kaymakamlığını ziyaret eden Soytürk, Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Vali Soytürk, ardından Kaymakamlık makamında ilçede yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

 


MALKARA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ 


Daha sonra Malkara Belediyesini ziyaret eden Soytürk, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve belediye personeli tarafından karşılandı. Vali Soytürk, ardından başkanlık makamında belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.


MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ 


Vali Recep Soytürk daha sonra Malkara Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Ender Çeşmi ve muhtarlar tarafından karşılanan Vali Soytürk, ardından muhtarlarla bir süre görüşerek sorun ve taleplerini dinledi. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve ilçe protokolü eşlik etti.


ESNAF İLE BİR ARAYA GELDİ 


Soytürk, Malkara ziyaretleri kapsamında Malkara ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. Esnaflarla bir süre sohbet eden Vali Soytürk, bol ve bereketli kazançlar diledi. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve ilçe protokolü eşlik etti.

 


GAZİLERİ ZİYARET ETTİ 


Daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malkara Temsilciliğini ziyaret eden Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Dernek Başkanı Gazi Rahmi Işık ve Gazilerin hal ve hatırını sorarak bir süre sohbet etti. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve ilçe protokolü eşlik etti.


ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ 


Soytürk, ilçe ziyaretleri kapsamında 13 Kasım 2015 tarihinde Diyarbakır Lice'de Şehit olan Uzm. Çvş. Selim Vural'ın ailesini ziyaret etti. Ziyarette Şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Soytürk, hal ve hatırlarını sordu. Akabinde ziyarette Kuran-ı Kerim okunarak şehitlerimiz için dua edildi. Ziyarette bir konuşma yapan Vali Soytürk “Şehitlik mertebesine yükselen Şehitlerimize minnet ve şükran borçluyuz. Devletimiz her zaman şehit ailelerinin yanındadır ” dedi. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve ilçe protokolü eşlik etti.

 


VATANDAŞLARI DİNLEDİ 


Vatandaşla Buluşma Toplantısı kapsamında Malkara’nın Sarıpolat Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Soytürk, toplantıda mahalle sakinleri ile bir süre sohbet ederek sorun, talep ve beklentilerini dinledi. Çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Vatandaşla Buluşma Toplantısı’nda Vali Soytürk’e Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel  ve ilçe protokolü eşlik etti.


FİRMALARI ZİYARET ETTİ 


Trakya Bölgesindeki süt hammaddesini toplayıp işleyerek gıda ve ilaç sektörüne katma değeri yüksek endüstriyel süt ürünleri üreten Malkara Birlik Süt ve Süt Ürünleri Anonim Şirketi’ni (Maybi) ziyaret eden Soytürk, ziyaretleri sırasında Maybi Firması Yönetim Kurulu Başkanı Vural Yazgan ve firma yetkilileri tarafından karşılandı. Vali Soytürk, ardından fabrikayı gezerek firma hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Yazgan’dan bilgi aldı. 

 

Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve ilçe protokolü eşlik etti. Süt mamülleri üreterek iç piyasaya satışını yapan ve çok sayıda ülkeye ihraç eden Kaanlar Firması’nı ziyaret eden Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, firma sahipleri Ekrem Kaan ve Abdullah Kaan tarafından karşılandı. Vali Soytürk Kaanlar firması hakkında firma sahiplerinden bilgi aldı. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve ilçe protokolü eşlik etti.


Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10