Yeni bir soluk getirecek

Türkiye'nin önde gelen otobüs firmalarından olan Pamukkale Turizm, 8 Ocak'tan itibaren Çerkezköy'de yolcu taşımacılığına başlayacak. 53 yıllık tecrübesi ile yolcularının konforu için

Yeni bir soluk getirecek

Ege ve Akdeniz bölgelerindeki yaygın servis ağını, Trakya dahil olmak üzere tüm Marmara Bölgesine de taşımaya yönelik yatırım ve çalışmalar gerçekleştiren Pamukkale Turizm, 2014’de başladığı “Adım Adım Trakya” projesi kapsamında aşamalı olarak gerçekleştirdiği Kırklareli, Lüleburgaz, Tekirdağ, Keşan, Babaeski, Uzunköprü ve Çorlu hatlarının ardından bu proje kapsamında 2016 yılına Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Vize seferleri ile başlıyor.

 

 

YENİ BİR SOLUK GETİRECEK
53 yıllık tecrübesi ile yolcularının konforu için tüm ayrıntıları hassasiyetle planlayan Pamukkale Turizm’in Çerkezköy’e yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. Pamukkale Turizm ailesinin güler yüzlü yaklaşımları, şaşırtan sunumları, 10 inç koltuk arkası ekranları, ücretiz internet hizmeti, şube ve tesislerin altyapısı, geniş servis ağı, zengin ikram menüsü ve filosunun tümünde her koltukta bulunan prizleri ile sloganında olduğu gibi “Keyifli Yolculuklar için Pamukkale” temasını tam anlamıyla hissettiriyor.

 

 

13 MİLYON YOLCU TAŞIDI
Marka, bu yüksek donanıma sahip Pamukyol ve Teknobüs araçlardan oluşan 500 araçlık filo ile, 2015 yılını 13 milyon yolcuyu sevdiklerine kavuşturarak tamamladı. Pamukkale Turizm yaygınlığını sürdürmek için yaptığı atılımlara devam ederken, hizmet kalitesini en iyi şekilde yansıtmak, talepleri zamanında ve yeterli bir şekilde karşılamak üzere; güvenli, ekonomik, konforlu, teknolojik hizmetleri sunma hedefi ile çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirtiyor.

 

 

GENİŞ SERVİS AĞI
Pamukkale Turizm, Çerkezköy otogar, Organize, Kumlu Geçit, Kapaklı Çarşı, Saray otogar, Vize otogar’da konumlandırdığı yazıhanelerinden hizmete başlayacak. Marka İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Yalova, Balıkesir, Manisa, Aydın, Nazilli, Denizli, Isparta, Keşan, Çanakkale, Akçay, Edremit, Burhaniye, Ayvalık, Karadeniz Ereğli, Zonguldak başta olmak üzere geniş bir servis ağına sahip.