Zehir tacirlerine geçit yok

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Çorlu Motosikletli yunus timlerince Çorlu’da bir araç ve pasaj içerisinde gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

14.05.2024 14:11:00 0
Zehir tacirlerine geçit yok

Operasyonda gözaltına alınan üç şüpheli ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

Tekirdağ il genelinde uyuşturucu ile mücadelesini sürdüren Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri önceki gün Çorlu’da bir araçta ve pasajda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 

 

ÜÇ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

 

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığını belirlediği şüphelilerin iş yeri ve aracında arama yaptı. Aramada, 517 uyuşturucu hap, 182 gram eroin, 86 gram sentetik uyuşturucu, hassas terazi, iki adet tabanca ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 17 bin 450 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan K.A., E.A. ve S.D., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 747 65 10