Seyyid Sinan BOZTEPE


IRAK'A ÃŽRAK (UZAK) KALMA !

Kıymetli kardeşlerim; mübarek Ramazan ayı içerisindeyiz, Yüce Allah (c.c) cem-i cümlemizin tuttuğu oruçları kabul eylesin, emek zailliği vermesin.


 

Bizler ailemizle, çoluk çocuk huzur içinde bu ayı eda ederken, hemen yanı başımızda Irak’ta kan gövdeyi götürüyor, peki senin olup bitenden haberin var mı?

 

Işid adında kendini Müslüman gösteren, özünde Emperyalist - Siyonist oyuncağı bir örgütün İslam dinini kullanarak Irak’ta cinayetler işlediğinden, siz orucunuzu küçük çocuğunuzla yan yana açarken, Işid’in Irak’ta o küçük çocukların annelerini, ablalarını cihad kılıfı altında cariye sıfatıyla kaçırdığından ve tecavüz ettiğinden haberin var mı?

 

Samarra şehrindeki, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) torunları; Onuncu İmamımız Ali Naki (a.s) ve Onbirinci İmamımız Hasan Askeri’nin (a.s) mübarek kabirlerini yıkmak kastı ile saldırılar düzenlendiğinden, Hz. Yunus (a.s) Peygamberin türbesinin yerle bir edildiğinden, mescitlerin bombalandığından haberin var mı?

 

Kerkük’te Türkmenlerin birçoğunun şehid edildiğinden, kadınlarına tecavüz edildiğinden, Hz. Muhammed’in (s.a.v) soyundan gelenlere Seyyid derler. Seyyid Cafer ismindeki bir âlimin, Ehl-i Beyt türbelerini gönüllü savunurken şehid edildikten sonra, bacağına bir ip bağlanarak araba arkasına takılıp, Kerkük sokaklarında cansız bedeninin yerlerde sürüklendiğinden haberin var mı?

 

Kaçırdıkları küçük çocukları, çatışmalarda ön saflara koyarak kalkan olarak kullandıklarından, sırf adı Hüseyin diye dokuz yaşındaki bir çocuğun kurşuna dizildiğinden, kendilerine destek vermeyen ve fetva yayınlamayan Sünni hocaların da idam edildiğinden haberin var mı?

 

Kazılan bir çukura benzin döküp, elleri arkadan bağlı esirleri o çukura atıp diri diri yaktıklarından, Ebu Ömer isminde bir caniyi halife seçtiklerinden ve ona biat etmeyenleri kâfir ilan ettiklerinden, halka korku vermek için çarmıha gerilmiş mazlumların cesetlerini şehir girişlerine diktiklerinden, Allah-u Ekber nidaları ile baş kestiklerinden, göğüs kafesini elleri ile yarıp ciğer yediklerinden haberin var mı?

 

Işid’e üye olan ve Irak’ta savaşan üç bin Türk vatandaşının cihad hevesiyle kan akıtıyor olmasından, Türkiye’de bazı dernek ve vakıfların Işid’e el altından asker topladığından haberin var mı?

 

Işid’in kaçırdığı Türk kamyoncu diyor ki; “Işid bizi Amerikan Hava Üssünde esir olarak tuttu” yani bu kirli tezgâhın içinde Amerika’nın da olduğundan haberin var mı?

 

Asıl bunu iyice oku; “Müslümanlar Allah’ı bırakmış Kâbe’nin taşına tapıyorlar, bu nedenle Kâbe’yi de yıkacağız” diyorlar haberin var mı?

 

Ey benim Müslüman kardeşim; bu saydıklarımdan haberin yoksa artık ne olur haberdar ol. Sende bu cinayetleri sorgula. Irak’ta Işid tarafından Sünni devrim yapılıyormuş gibi satılık bazı medya organlarından yaygara koparılmakta ve cinayetler ört pas edilmektedir. Ama sen bil ki Işid Sünni değil, hem Sünni hem Şia Alevi düşmanı bir Vahhabi örgüttür. Cehennem köpekleri hadisi bunlar içindir!

 

Şu mübarek ayda, Işid terörü ile anasından emdiği süt burnundan gelenlerin acısına ortak olmayıp, duyarsız kalıp, bir kuş sütü eksik sofralarda oruç açanları sizin vicdanınıza havale ediyorum.

 

Ve tüm samimiyetim ile soruyorum; ey Sünni ey Alevi siz gerçekten kardeş misiniz? Yoksa rol mü yapıyorsunuz? Ya bir olalım ya da bir bir Emperyalist ve Siyonistlerin kuklası Vahhabilere yem olalım!!! Seçim sizin… 

0282 726 91 91
0282 747 65 10