Seyyid Sinan BOZTEPE


MEZHEP SAVAŞI !

Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın Adıyla; “Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dost edinmeyin; onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse o da onlardandır. Allah zulmeden kimseleri doğru yola eriştirmez.” (Maide suresi, ayet 51)


 Ayetin hükmü bu kadar açık ve net iken; petrolünü avrupaya peşkeş çekip bir avuç dolara tav olan, o petrol paralarını yoksul müslümanlara harcamayan araplara ne demeli! Filistin yıllardır işgal altında iken İsrail’e savaş açmak bir yana ses yükseltememe onursuzluğunu gösteren Müslüman devlet yöneticilerine ne demeli! Irakta conilerin tecavüzüne uğrayan bacılarımıza sahip çıkamayan biz sözde Müslümanlara ne demeli! Suriye’de kavgaya dur demek yerine mezhebine göre saf seçen ve ateşi körükleyen biz zalim Ümmete ne demeli!


Hıristiyan’ı ve Yahudiyi yani Birleşmiş Miletleri, Natoyu, Avrupa Birliğini, Amerikayı sevdiğimiz kadar, keşke Müslümanlar olarak birbirimizi de sevseydik! Arap, Acem, Türk, Şia, Sünni demeden Allah’ın nuru etrafında birleşip kenetlenseydik. Kendi “İslam Birliğimizi” kursaydık, dünya siyasetine, ekonomisine ve gidişatına yön verseydik…

İslam ülkeleri olarak ırk ve mezhep kavgasında değil, bilim ve teknoloji de yarışsaydık!

Bizler birleşseydik ne mi olurdu; Filistin işgal edilmezdi ve Yahudiler orta doğuya kök salmazdı.

Irak işgal edilmezdi ve binlerce insan öldürülmez binlerce kadın ve çocuğa tecavüz edilmezdi.
 
Mısır demokrasiyi NATO bombaları ile değil Kur’an nuru ile bulurdu.
 

Libya ikiye bölünmez bir bütün halinde kalırdı.

 

Bahreyn mezhep savaşı ateşi ile kavrulmazdı.

 

Suriye Alevi-Sünni kavgasının merkezi haline gelmezdi ve mazlumların kanı akmazdı.


Biz Müslümanlar bir bütün olsaydık, dünya nüfusunun çoğu Hıristiyan değil Müslüman olurdu!

Yusuf İslam’ın dediği gibi; “Müslüman olmadan önce müslümanları tanısaydım eğer kesinlikle müslüman olmazdım. Ben önce Kur'an la tanıştım ve de müslüman oldum.”
 
Irak-İran savaşını hatırlayanınız var mı, hem İranlı hem Iraklı milyonlarca müslümanın kanı aktı, peki o savaşı kim kazandı kim kaybetti? Zafer Emperyalist ve Siyonistlerin olmuştu, kara fatura müslümanların! Verhasıl kaybeden yine biz…
 
Pe ki Suriye’de akan kan hangi mezhebin karnını doyuracak? Şia mı yoksa Sünni mi bu kandan beslenecek? Şia ve Sünni birbirini öldürürken; silah satan, mermi satan, para kazanan ve çaba sarf etmeden orta doğuya sızan emperyalist ve siyonist Hıristiyan ve Yahudiler bu kandan beslenecekler!!! Ama bizler bu gerçeği bile bile hala bir mezhep savaşına doğru adım atmaya devam ediyoruz. Keşke bu gün Suriye üzerinden siyaset yürüten ve mezhep çığırtkanlığı yapan Müslüman devlet adamları ve siyasetçileri, yıllar önce Esad’ı aralarına alıp ikna etselerdi de bu gün kan dökülmeseydi!
 
Bu mezhep savaşında her ülke safını belirlemeye başladı! Yazıklar olsun bize, yine emperyalist ve siyonistlerin oyununa alet olacağız. Müslüman müslümanın kanını akıtırken kana kan taşıyacağız. Kanı su ile yıkayan bir ceddin evlatları olarak ne hale geldik böyle!
 
Kendi şahsım adına; müslüman kanı dökecek ise ellerim, bu ellerim kökünden kopsun derim.
 
0282 726 91 91
0282 747 65 10