95 bin 800 kaçak makaron ele geçirildi

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Süleymanpaşa’da bir eve düzenlediği operasyonda 95 bin 800 kaçak makaron ile tütün ürünleri ele geçirildi.

Bariyer çekmek dışında hiçbir işlem yapılmadı

Osmanlı Camii’nin sökülen kurşunları tehlike saçmaya devam ediyor

Süleymanpaşa’da Muhtarlar Toplantısı yapıldı

Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında, Kaymakamlık Binası YİKOP Toplantı salonunda muhtarlar toplantısı yapıldı.

Tek Genç Fest’in ilk günü renkli görüntülere sahne oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Tek Genç Fest'in ilk günü birbirinden keyifli ve heyecanlı etkinliklere sahne olurken günün sonunda Tekirdağlılar ile buluşan sanatçı Edis, unutulmaz bir akşam yaşattı.

Çerkezköy’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadeleyi başlatmak için Samsun’a çıkışının 105. Yılı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de etkinliklerle kutlandı.

Emniyetten uyuşturucu tacirlerine operasyon

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde uyuşturucu ile mücadelesi aralıksız devam ediyor.

19 Mayıs Kapaklı’da coşkuyla kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kuruluş mücadelesini başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 105’inci yılında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kapaklı’da da coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Gençlik Şöleninde Destanların Dansı büyük beğeni aldı

Çerkezköy Belediyesi’nin 19 Mayıs Gençlik Şöleni etkinlikleri kapsamında Çerkezköy’de sahnelenen ‘Destanların Dansı’ büyük beğeni aldı.

Fazlıoğlu: Karavan turizmi Türkiye'de yavaş yavaş ivme kazandı

Türkiye Karavan İmalatçıları ve Tedarikçileri Derneği Başkanı Ahmet Fazlıoğlu, İstanbul sahillerine park edilen karavanların kaldırılmasının doğru bir karar olduğunu belirtti.

Tekirdağ’da 50 tutuklama

Tekirdağ’da çeşitli suçlardan arama kaydı olan şüphelilere yönelik operasyonlarda yakalanan 121 kişiden 50'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sahte altına gerçek operasyon

Suça ve suçluya göz açtırmayan Emniyet güçleri birbirinden başarılı operasyonlara imza atıyor.

Temsilcilik açılışına yoğun katılım

Yüzlerce üyesi olan ve Eğitim-İş 2 No’lu Şube’ye bağlı olarak faaliyetlerine başlayan Eğitim-İş Çerkezköy Temsilciliğinin açılışı yoğun bir katılımca gerçekleşti

Tekirdağ'da lise öğrencileri, kışlada ağırlandı

Tekirdağ'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Çorlu 5'inci Kolordu Komutanlığı'nda lise öğrencilerinin katıldığı etkinlik düzenlendi.