Gözden kaçırmayın

Ambardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attıAmbardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attı


Vatandaşları kaliteli ve ucuz ekmekle buluşturmak için Mart ayında seri üretime başlayan Çerkezköy Halk Ekmek Fabrikası’nın üretim kapasitesinin artmasıyla birlikte vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Halk Ekmek Büfelerinin de sayısı da artıyor.   
HAYIRLI OLSUN
Kızılpınar Mahallesi’nde 4’üncü, ilçe merkezinde ise 16’ncı Halk Ekmek Şubesi’nin Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde hizmete açıldığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Kentimize kazandırdığımız yaklaşık 2.800 metrekarelik üretim alanına sahip Çerkezköy Halk Ekmek Fabrikamız sayesinde tüm hemşehrilerimizi kaliteli, sağlıklı ve ucuz ekmekle buluşturmaya devam ediyoruz. Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi muhtarlık binası karşısında açtığımız büfemiz vatandaşlarımızın hizmetindedir” dedi.
Öte yandan halk ekmek büfelerinde 220 gram halk ekmeği 6.5 TL’den, 300 gram çavdar ekmeği 15 TL’den 300 gram tam buğday ekmeği 15 TL’den 300 gram kepekli ekmek ise 10 TL’den satılıyor.  
Haber/Sevay SÖNMEZ