28 Şubat tartışmalarında MHP’nin söylemini kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan Erdoğan’a “Yalan makinası” sıfatı takarak yalancılıkla suçladı. Suçlamasının gerekçesi ise 28 Şubat’ta kendisinin mağdur olmadığını, esasen Rahmetli Erbakan’ın mağdur olduğunu, kendisinin de bu süreçte “Mağdur” görünerek kazanç sağladığını ve böylece iktidara geldiğini iddia etti. Sanırım bu söylemlere bu milletin yüzde 70’i seyrederken gülüyordur.

Parti içi çekişmelerle yıprandığını düşünen Kılıçdaroğlu, Başbakan’a saldırarak prim toplamaya çalıştığı açık. Ancak, 28 Şubat sürecinin esas mağduru millettir. Rahmetli Erbakan mağdur milletin temsilcisi idi. O süreçte bayrağı Recep Tayyip Erdoğan aldı ve o mağdurların yüreğinin sesini duyarak onlar için siyaset yaptı ve onlar için dik durarak mücadele etti. Dolayısıyla mağdurların sesi olarak kendisi de mağdur edilmiştir.

Ayrıca, 28 Şubat’ta saldırıya uğrayanlar, hor görülenler, dışlananların başında başı kapalı öğrenciler hatta başı kapalı tüm hanımlar hedefe kondu. Milletin seçtiği vekil Merve Kavakçı’nın Milletin Meclisi’nde millete rağmen nasıl kovulduğu açık örnektir. Yaşlı kadınlar başları kapalı diye hastanelere bile alınmamaya, toplumdan dışlanmaya getirilecek noktaya taşındı. Recep Tayyip Erdoğan’ın hayat arkadaşı, eşi emine hanım ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün değerli eşleri Hayrunisa Gül birebir bu sıkıntılarla muhatap edildiler. Yani Recep Tayyip Erdoğan bu acıyı kendi yuvasında yaşamıştır. Hapse girerek yaşamıştır. Siyaset yaparken birlikte yürüdüğü insanlar Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına gidip mağduriyetlerini göz yaşlarıyla anlattılar.

Şimdi çıkıp da Başbakan Erdoğan’a “28 Şubat seni mağdur etmedi. Sen bundan yararlandın” demek. Bütün bunları çok iyi bilen bu milletin huzurunda Erdoğan’a iftira atmaktır. Eğer, başbakana hararet yağdırarak, “Bak ben başbakana bile hakaret ediyorum” diye güç gösterisi yapıp, kendi iç sorunlarını halletme yoluna gidiyorsan, sadece kendini kandırıyorsun Kemal Bey.

Ayrıca, bu millet yapılan hizmetleri yaşayarak görmektedir. Bu millet, inancına küfür edenleri de asla affetmeyecektir. Affetmemektedir de. Başbakan Erdoğan’da bu Milletin sesi ve siyasetteki temsilcisidir. Doğru yolda yürüyüp yürümediğinin tescilini ise millet sandıkta göstermektedir ve gösterecektir de. Sen Kemal bey, kimin temsilcisi, kimin sözcüsü olduğunu bu millet zamanla daha iyi anlayacaktır.

Bu kafayla gidersen de yüzde 20’lere düşen halk desteğin yüzde 15’lere düşecektir. Bu arada sakın unutma, yaptığın her şey tarihe geçecek ama milletin kalbindeki izleri de asla silinmeyecektir.