Gözden kaçırmayın

Çerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyorÇerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyor

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı, İstanbul Beşiktaş’ta lüks aracıyla boş alanda aşırı hız yaptı, aşırı hızın etkisiyle aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Furkan Dağlı’nın kullandığı 34 DOK 427 plakalı cip önce park halindeki araçlara çarptı daha sonra yolda duran Dila Kırarslı’ya çarptı. İddiaya göre, Furkan Dağlı, takla atan aracından çıkarak çarptığı kadına yardım çağırmadan kaçarken, kaza anında Furkan Dağlı’nın yanında bulunan F.P. ise olay yerinden kaçmayarak araç başında bekledi. Yaralanan kadın ise çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Kameralara da an be an yansıyan Furkan Dağlı’nın karıştığı kaza dehşet verici karelere sahne oldu. Kaza sonrası kameralardan tespit edilen Furkan Dağlı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olaydan 4 saat sonra yakalandı.

 

 

SAVCILIK İTİRAZ ETTİ

Gözaltına alınan ve kasten adam yaralama dahil 31 suç kaydı bulunan araç sürücüsü Furkan Dağlı, ifadesi alındıktan sonra Beşiktaş Cumhuriyet Savcılığı’nın talebiyle ikmalen serbest bırakıldı. Sosyal medyadaki tepkilerin ardından Cumhuriyet Savcılığının itirazı üzerine Furkan Dağlı, tekrar Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınarak Çerkezköy Adliyesine sevk edildi. Beşiktaş Cumhuriyet Savcılığına SEGBİS üzerinden bağlanan Furkan Dağlı sorgusunun ardından ek gözaltı kararı verilerek Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Furkan Dağlı ile birlikte sosyal medyada elinde tabanca gibi fotoğraf paylaşımı yapan O.Y. Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığının başlatmış olduğu soruşturma kapsamında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı. O.Y.  tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, İstanbul Beşiktaş’ta Dila Kırarslı’nın yaralanmasına sebebiyet veren Furkan Dağlı ise ek 1 günlük  gözaltının ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Çağlayan Adliyesi Sulh Ceza Mahkemesi’ne SEGBİS’le (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) bağlanan Furkan Dağlı, kasten yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sosyal medyada silahlı paylaşımları nedeniyle Dağlı hakkında Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ek soruşturma ise sürüyor.

Haber/Şaban KARDEŞ