Gözden kaçırmayın

Fabrikada feci ölümFabrikada feci ölüm

Kaza Çerkezköy Atatürk Caddesi numara 15 önünde meydana geldi.

 

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

İddiaya göre Atatürk Caddesi üzerinde Altıyol Kavşağı istikametine seyir halinde olan İbrahim D. kontrolündeki 34 EY 1858 plakalı otomobil, Biryol Sokak üzerinde seyir halinde olan ve Atatürk Caddesi’ne çıkış yapmak isteyen İsa Ş. kontrolündeki 59 TR 149 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

 

CADDE ÜZERİNDE SAVRULDULAR

Çarpışmanın şiddetiyle sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybettiği iki otomobil de yol üzerinde savrulurken kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından hava yastıkları patlayan 34 EY 1858 plakalı otomobilin elektrik aksamını keserek önlem alırken, kazada hafif yaralanan 59 TR 149 plakalı otomobil sürücüsü İsa Ş. olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

İNCELEME BAŞLATILDI

Kent mobilyalarının da zarar gördüğü kaza Çerkezköy Zabıta Müdürlüğü ekipleri de olay yerine gelerek tutanak tutarken kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. Polis ekipleri de kazayla ilgili inceleme başlattı.

Haber / Faik Onur KAYA