Gözden kaçırmayın

Fabrikada feci ölümFabrikada feci ölüm

Cumartesi günü 16.00-18.30 saatleri arasında, Afacan Çocuk Yuvası’nın temellerinin atıldığı ilk okul binasının bahçesinde düzenlenen etkinliğe minik öğrenciler ve velileri katılırken, Afacan Çocuk Yuvası Kurucusu ve Sorumlu Müdürü Güniz Güven de minik öğrencileri yalnız bırakmadı.

 

 

“1999’DAN BU YANA GÜZEL ÇOCUKLAR YETİŞTİRDİK”

İngilizce, müzik, dans, drama tiyatro, satranç, bilgisayar, halk oyunları, resim, bale, mental aritmetik, orf eğitimi, spor etkinlikleri, bireysel ve grup oyunları başta olmak üzere çocuklara pek çok branşta eğitimin verildiği Afacan Çocuk Yuvası’nda düzenlenen yeni eğitim öğretim yılı etkinliğinde konuşan Güniz Güven, “Değerli çocuklarımız, anneler, babalar hoş geldiniz. Bu güzel günde hep beraber olmaktan çok mutluyuz. Kurumumuzu 1999’da açmıştık. O günden bu yana hızla ilerliyoruz. Güzel yollar kat ediyoruz. 1999’dan bu yana güzel çocuklar yetiştirdik. Daha nice güzel yıllara. İyi ki varsınız, iyi ki katıldınız” dedi.

 

ÇOCUKLARLA BİRLİKTE EĞLENDİLER

Çocuklar, köpük, balon show, yüz boyama, dans gibi etkinliklerle gönüllerince eğlenirken, Güniz Güven de çocuklara eşlik ederek onlarla birlikte dans etti. Minik öğrencilerin renkli görüntülerine sahne olan etkinlikte, anne babalar da çocuklarının eğlencesine ortak oldu. Çocukların halat çekme yarışına anne ve babaları da dahil olunca ortaya renkli görüntüler çıktı.

 

HEP BİR AĞIZDAN SESLENDİRDİLER

2 saati aşkın süre müzik ve balonlar eşliğinde dans edip öğretmenleri eşliğinde çeşitli oyunlar oynayan minik öğrenciler, programın sonunda İzmir Marşı ve Parla-100. Yıl Marşı’nı da hep bir ağızdan seslendirdi.

ÖĞRENCİLERE YAPBOZ HEDİYE ETTİ

Etkinlikte Afacan Çocuk Yuvası Kurucusu ve Sorumlu Müdürü Güniz Güven, günün anısına öğrencilere, her biri için özel olarak hazırlanan ve üzerlerinde kendi fotoğraflarının yer aldığı yapbozlar hediye etti. Etkinlik boyunca çocuklara ve ailelerine aşure, pişi ve ayran ikram edildi.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN