Gözden kaçırmayın

Fabrikada feci ölümFabrikada feci ölüm

Ödül törenine Avrupa gol kralı, Türkiye’nin efsane futbolcularından Tanju Çolak’ın yanı sıra, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkan Yardımcısı Emin Neşeli, Çerkezköy Belediyesi Personel A.Ş. Başkanı Enver Bayram, Fevzipaşa Spor Kulüp Başkanı Kenan Topçu, Fevzipaşa Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Ceyhun Topçu, sporcular, aileleri ve plaket taktim edilecek firmalar katıldı.

 

KULÜBÜMÜZ ALTIN ÇAĞINI YAŞADI

Pazar günü saat 14.00’de gerçekleştirilen programda konuşan Fevzipaşa Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Ceyhun Topçu, “Geçen yıl Fevzipaşaspor kulübü olarak tarihin altın çağını yaşadık. Oynadığımız bütün kategorilerde şampiyon olarak Türkiye finallerine gittik. Yeni sezonda geçtiğimiz yıl başarının daha üstüne çıkmayı hedefliyoruz. TFF tarafından her yıl Türkiye’deki en başarılı ilk 14 amatör takımı seçiliyor. Biz ilk 14 takım arasında yer alamadık ama benim yaptığım puanlamaya göre Fevzipaşa Spor Kulübü 2023-2024 sezonunu Türkiye’de ilk 20 amatör takım arasında kapatmıştır. Bu bizim için, sizin için ve çocuklar için büyük bir başarıdır. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Bu kulüpte çocukları iyi yetiştirebilmek, iyi şeyler öğretebilmek için mücadele ettiklerini kaydeden Kulüp Başkanı Kenan Topçu, “ Burası eğlence yeridir. Burası kendinizi geliştirme yeridir. Asıl hayat okulunuzun olduğunu unutmayalım. Burada elde ettiğini başarıları okulunuzda da elde edeceğinizden şüphemiz yoktur. Şimdiden tüm sporcularımıza yeni eğitim ve öğretim hayatında başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Emeği geçen yöneticilere ve antrenörlere teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, “ Spor yapan çocuklarımız, iş ve sosyal hayatında daha uyumlu ve başarılı insanlar olacaktırlar. Gençlerimize de sakatlık olmayan bir sezon diliyorum” dedi.

 

HEPSİYLE GURUR DUYUYORUZ

Programda konuşan Tekirdağ Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkan Yardımcısı Emin Neşeli, “ Büyük başarılar elde eden çocuklarımızla iftihar ediyoruz. Türkiye şampiyonasına katılan oyuncu kardeşlerimizle oraya giderek birlikte o heyecanı yaşadık. Bu kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğiz.

 

Emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Fevzipaşaspor’un dev bir aile olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediyesi Personel A.Ş Başkanı Enver Bayram, “ Burada bir aile havası var. Çocuklarımız kulüpte emin ellerdedir. Bu başarılarını devam ettireceklerdir. Hepsiyle gurur duyuyoruz” dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM

Çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan eski milli futbolcu Tanju Çolak, zaman zaman konuşmasında duygulandı. Gençlere verilen önemden bahseden Çolak, “Bugün kaptanım ve çok sevdiğim ağabeyim Kenan Topçu ve gençlerimiz için buradayım. Geçtiğimiz yıl geldiğimde çocuklarımız ve hocalarımız tüm kategorilerde şampiyonluk sözü vermişti. Tüm kategorilerde şampiyon olan kardeşlerimizi de tebrik ediyorum. Bu çocuklarımız kendilerine güvenmeli ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları gerekiyor. Kötü alışkanları kullanma yaşı 13’e düştü. Buradan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a sesleniyorum. Daha çok spora, basketbola, voleybola özellikle kız çocuklarımızı oralara göndermek gerekiyor. Tesisleşme konusunda başkanımız gençlere yardımcı olsun. Bu çocuklar kötü alışkanlara devam ederse hepimiz için çok büyük zarardır. Kenan ağabey mükemmel bir tesis yaptı ve ona da destek vermemiz gerekiyor. Sporun ve sporcunun yanında olup onları kucaklamak gerekiyor. Ama biraz eksik görüyorum. Vahap Beye diyorum ki 3’üncü dönemdesiniz her şeyin farkındasınız lütfen ama lütfen bu çocuklara sahip çıkalım. Kenan Abi harika şeyler yapıyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Çok tesislere gittim ama bu kadar yoğun şekilde ailelerin olduğu yer görmedim. Anne ve babaların da bir umudu var. Bu çocuklara özellikle belediyelerimizin sahip çıkması gerekiyor” dedi.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından kulübe destekte bulunan hayırseverlere kulüp yönetimi tarafından plaket takdim edilirken, eski milli futbolcu Tanju Çolak ise gençlerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Haber/Faik Onur KAYA