Gözden kaçırmayın

Belgesi olmayan işletmelere ceza yazılacakBelgesi olmayan işletmelere ceza yazılacak

Önceki gece Kapaklı’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde ilerleyen Mehmet Ali A. idaresindeki 61 AGB 521 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Orta refüjdeki aydınlatma direğini devirdikten sonra karşı şeride geçen araç bariyerlere çarparak durabildi.

 

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin yanı sıra itfaiye ekipleri de sevk edilirken, yapılan ilk incelemede araç içinde bulunan Yekta G’nin olay yerinde hayatının kaybettiği belirlendi. Hurdaya dönen araç içinde sıkışan sürücü Mehmet Ali A. ise itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımıyla araç içerisinden çıkartılarak ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Feci kazada hayatını kaybeden Yekta G.’nin cansız bedeni olay yerine gelen cenaze aracıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, acı haberi duyan Yekta G.’nin ailesi ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Kaza nedeniyle Çerkezköy-Kapaklı yolu istikameti trafiğe kapatılırken, Kapaklı-Çerkezköy istikametinde ise trafik akışı tek şeritten sağlandı. Kazaya karışan aracın olay yerinden kaldırılması ve belediye ekiplerinin temizlik çalışmasının ardından yol tamamen trafiğe açılırken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA