Gözden kaçırmayın

Ambardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attıAmbardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attı


Açılışa Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Özdemir, Çerkezköy Devlet Hastanesi Müdürü Tufan Çekinkaya, siyasiler, STK temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

HAYIRLI OLSUN

Açılış öncesi konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, “Her açılışta Çerkezköy’ün bundan 20 yıl önceki Çerkezköy olmadığını söylüyorum. Her yıl ilçemiz yaklaşık 13 bin göç almaktadır. Gelen vatandaşlar için her alanda gerek devlet yatırımı, gerek belediye hizmetleri gerekse özel yatırımlara çok büyük ihtiyacı oluyor. Kısacası sosyalleşmeye ihtiyaçları vardır. Bu anlamda işletmenin de Çerkezköy’e son derece katkıları olacağını düşünüyorum. İşletme sahiplerine çok teşekkür ediyorum. İşletmenin de hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN DAMAK TADINA HİTAP EDECEĞİZ

Açılışa katılan herkese teşekkür eden işletme sahipleri Muhammed Yiğit ve Eren Yazı, “Masterchef şampiyonlarından Metin Yavuz’un markası Efe Kemal ve Ankara Şerbetli Kavurma konseptinde kavurma yapıyoruz. Kavurma ekmek arası ile vatandaşlarımızın damak tadına hitap edeceğiz. Sipariş vermek isteyen vatandaşlarımız 0538 496 58 65 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler. İşletmemiz sabah 11.00’den gece 02.00’ye kadar açık kalacak” dedi.

LOGOYU YAPAY ZEKÂYLA YAPTI

İşletmenin dikkatlerden kaçmayan enteresan logosunu ise yapay zekanın çizdiği öğrenildi. İşletme ortaklarından Muhammed Yiğit güncel fotoğrafını yapay zekaya yaptırarak yaşlandırdı ve ortaya bu ilginç logo çıktı. Ortaya çıkan logo beğenilince de Bahçe Kavurmanın da logosu olmasına karar verildi.

Haber/Şaban KARDEŞ