Gözden kaçırmayın

Ambardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attıAmbardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attı


TBB Başkanı Dr. Candan Yüceer’in daha verimli kullanılacağını belirtiği Çerkezköy AKM ile ilgili yaptığı paylaşımın ardından; Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, Çerkezköy AKM’de sosyal ve kültürel etkinliklerle vatandaşları buluşturmaya devam edecekleri yönünde bir video paylaştı.

İki başkanın farklı günlerde aynı yerle ilgili paylaşımları Çerkezköy kamuoyunda farklı yorumlanırken, her iki başkanın arasındaki siyasi savaşın ne zaman, nerede, nasıl son bulacağı ise merak edilen başka bir konu olarak gündemdeki yerini koruyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın arasındaki siyasi savaş ve soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Çerkezköy’deki programlarında tek başına incelemede bulunan Yüceer, çalışmalarını sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

ÖNCE YÜCEER PAYLAŞMIŞTI

Ziyaretlerinde en dikkat çekici olanı ise Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezine gerçekleştirdiği programdı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer yaptığı bu ziyareti ise; “Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezimizi ziyaret ederek, mevcut durumu ve geliştirme fırsatlarını değerlendirdik. Kültür merkezimizi daha verimli hale getirmek için çalışmalara devam ediyoruz” cümleleriyle paylaşmıştı.

ARDINDAN İKİNCİ PAYLAŞIM AKAY’DAN

Yüceer’in yaptığı bu paylaşımın ardından bu defa Çerkezköy Atatürk Kültür Merkeziyle ilgili paylaşım Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan geldi. Akay da şunları söyledi; “Kentimizde kültür ve sanatın kalbinin attığı yer: Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi. Her yaştan ziyaretçimize hitap eden aktivitelerle şehrimizin kültürel hayatına renk kattığımız merkezimizde, vatandaşımızı, tiyatro, konser, sergi ve atölye etkinlikleri ile buluşturmaya devam edeceğiz.”

VATANDAŞLARIN DA TALEBİ VAR

Başkanların AKM üzerinden birbirine mesaj vermesi dikkatlerden kaçmazken, işin nereye varacağı ise merak ediliyor. Başkanlar arasındaki bu mesaj verme savaşı sürerken Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’yle ilgili vatandaşların da talepleri var. Vatandaşlar ise, AKM’nin camlarının kirliliğinden ve klima problemlerine dikkat çekiyor.

Haber / Şaban KARDEŞ