Gözden kaçırmayın

Ambardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attıAmbardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attı


Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olan çocukları ziyaret eden Belediye Başkanı Vahap Akay, yetkililerden bilgi aldıktan sonra sünnet olan çocuklarımıza ve ailelerine ‘Geçmiş olsun’ temennisinde bulundu.

Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni’ne başvuruların sona erdiğini ve yapılan sosyo-ekonomik değerlendirme sonucunda 60 aydan gün almış 320 çocuğumuzun tespit edildiğini kaydeden Akay, “320 yavrumuzun sünnetleri Optimed Hastanesi’nde ve Özel Akut Polikliniği’nde yapıldı. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu yıl Belediyemiz tarafından 320 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Sünnet olan tüm çocuklarımıza çeşitli armağanlar vereceğiz ve sünnet kıyafeti hediye edeceğiz. Ayrıca Ağustos ayı sonunda bu yıl 6.’sını düzenleyeceğimiz Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’nde sünnet olan çocuklarımız için Sünnet Şöleni düzenleyeceğiz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Akay, “Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler. Çocuklarımızın sünnetlerini steril bir ortamda, güvenli bir şekilde gerçekleştiren Özel Akut Polikliniği’ne ve Optimed Hastanesi’ne çok teşekkür ediyorum. Tüm görevlilerin eline, emeğine sağlık” dedi.

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN