Gözden kaçırmayın

Ambardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attıAmbardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attı


Türk basınından sansürün kaldırılışının 116. yıl dönümü ve “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” nedeniyle gazetemiz Çerkezköy Haber Gazetesine de yoğun bir kutlama ziyareti gerçekleştirildi.  
MESLEK HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM  
Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Tanıtım Medya Birim Başkanı Erdem Amiş, Halkla İlişkiler Sorumlusu Akif Yıldız’da gazetemizi ziyaret ederek günümüzü kutladı.
Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, “Vatandaşlarımızı bilgilendirmek için gece gündüz demeden zorlu koşullarda tarafsız ve doğru gazetecilik anlayışı ile çalışan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyorum. Meslek hayatında da başarılar diliyorum” dedi.  
GAZETECİLER MİLLETİN MÜŞTEREK SESİDİR  
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Sekreteri Nurcan Karaca, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İlker Polat, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Bilgay Korkmaz ve İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ömür Taylan Yıldız da 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetemize ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Sekreteri Nurcan Karaca, “Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan gazeteciler milletin müşterek sesidir. Demokrasinin dördüncü gücü olan ve her gün bizleri haberdar etmek için kendi hayatlarından feragat eden basın emekçilerimize teşekkür ediyorum. Çağdaş bir Türkiye için emek veren, doğru habercilikten ödün vermeyen tüm gazetecilerimizin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.  
SAADET PARTİSİ’NDEN “GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI” ZİYARETİ
Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın ve İlçe Başkan Yardımcıları Muammer Zengin ve Hüseyin Erdem, Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.
Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın, tüm gazete çalışanlarının gününü kutlayarak başarılar diledi.
Gazeteci Şaban Kardeş de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığına teşekkür etti.  
ŞAKRAK’TA GAZETEYİ ZİYARET ETTİ  
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Abdullah Şakrak ve Çerkezköy Tokatlılar Eski Dernek Başkanı Ersoy Aktaş’ta gazetemizi ziyaret ederek gazetecilerin gününü kutladılar.
Şakrak, “Haberlerin doğru, hızlı, tarafsız şekilde kamuoyuna aktarılması noktasında çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Sizin nezdinizde tüm basın mensuplarının gününü kutluyor, meslek hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.  
GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ UNUTMADILAR  
Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Kurumsal İletişim Müdürü Gökhan İnce ve Kurumsal İletişim ve Sosyal Medya Sorumlusu Savaş Akyıldırım’da gazetemize ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette konuşan Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Kurumsal İletişim Müdürü Gökhan İnce gazetecilerin gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Keleşoğlu, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, Reiss Auto, Çözüm Akademi Okulları da gazetemize çiçek göndererek günümüzü kutladılar.  
TEŞEKKÜR ETTİ  
Gerçekleştirilen tüm ziyaretlere gazetemiz adına teşekkür eden Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Şaban Kardeş şunları söyledi; “24 Temmuz 1908 tarihi basından sansürün kaldırıldığı tarihtir. Bu tarihte gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamıştır.
Günümüzde ise artık basın, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur.
Her türlü koşulda biz basın emekçileri olarak görevimizi yapmaya devam ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Halkın ve haklının sesinin olmaya devam edeceğiz. Bu mutlu günümüzde bizleri ziyaret ederek yalnız bırakmayan, çiçek ve mesaj gönderen kamu kurum ve kuruluşları temsilcileriyle, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum örgütü temsilcilerine, değerli okurlarımıza teşekkür ediyoruz. Basın gerçek anlamda özgür olmazsa o ülkede demokrasiden, adaletten, insan haklarından, bağımsızlıktan ve özgürlükten bahsetmek mümkün değildir” dedi.  
Haber/Sevay SÖNMEZ